SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Teknisk Ledare

som bygger broar mellan maskiner och människor

Företaget är snabbväxande, nytänkande och långt framme gällande teknik och IT. Produkterna är kundunika. Bolaget är i ständig utveckling och tjänsten som teknisk ledare är ny. Du behöver vara uppfinningsrik, strukturerad och en bra coach. Tjänsten är en del av vår ledningsgrupp.

Du kommer främst att ansvara för vår utveckling av både produkt, maskiner och inte minst IT. Ditt uppdrag blir till största delen att projektleda och se till att vi landar våra projekt. Du kommer att leda tre olika team som består av produktutveckling, IT och maskinbyggare med totalt 14 personer. Som deras coach vill vi att du hjälper dem att förbättra sina egna processer och rutiner, att sätta mål och förbättra effektiviteten. Medlemmarna i teamen är specialister inom Javascript, SQL, VMWare, Jeeves, maskinbygge, Cad/Cam, elkonstruktion och automation.

Vi har ett stort fokus på IT system, eftersom vi tror på digitalisering. Vår produktion är helautomatiskt; från skapandet av offert till att godset sänds till kund är en enda lång kedja av digitala händelser. Du bör ha erfarenhet av att driva komplexa projekt samt förmåga att förstå helheten inom it, mekanik och flöden genom fabriken. Vissa projekt innebär att vi bygger helt unika produktionslinor. Du måste därför känna dig hemma i en tillverkande industri så du kan koppla ihop IT med människor och maskiner.

Tjänsten kommer även att ha fokus på att förbättra produktiviteten och kvalitén i verksamheten genom att få de olika IT-systemen att prata med varandra (genom integration), snabba upp informationsflöden. Systemen behöver ständigt utvecklas ytterligare, framför allt vårt eget online designverktyg.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom konstruktion, utveckling alt. IT. Du har även flera års erfarenhet av att leda både människor och projekt.

För oss handlar det om att modigt gå dit ingen gått förut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se