För kunds räkning söker vi en VD till ett medelstort företag i Jönköpingsregionen.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

VD

Företaget har stor tillväxtpotential och man har ett starkt koncept till sina kunder och affärspartners. Vi söker någon som vill vara med på denna resa och utveckla företaget till nästa nivå. Företaget ingår i en större koncern och som VD rapporterar man direkt till den globala koncernledningen. Man ingår även i ett operationellt lednings team med andra VD:ar internationellt.

Tjänsten
I rollen som VD har du ansvaret att driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan. Arbetet innebär vidare att du är en operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner, med fokus på produktion, kvalitet, samt för ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden för uppdraget som VD är följande:

• Fullt ansvar för P&L och resultat
• Leda och utveckla bolaget och organisationen
• Produktivitet-, organisatorisk- och finansiell utveckling
• Driva kundnöjdhet avseende kvalitet och leverans
• Utveckla arbetssätt för ökad effektivitet

Profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi alternativt teknik eller motsvarande. Du har erfarenhet som VD alternativt Site Manager med resultatansvar från tillverkande industri. Du har ett starkt affärsmannaskap, högt driv och är duktig på att skapa en helhet som innehåller både strategi, struktur och stark utveckling.

Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Som ledare har du en tydlig ledarprofil och engagerar och entusiasmerar dina medarbetare till högre resultat. Du besitter en hög kommunikativ förmåga och har en god dialog på alla nivåer, samt en bred erfarenhet av att skapa engagement genom detta.

Du har ett kundorienterat synsätt, ett stort driv och en klok helhetssyn. Du är en affärsdriven, teamsorienterad ledare med en jordnära approach. Det krävs goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se