DaloLindén AB utvecklar och tillverkar husgeråd samt andra produkter för kök och hem, men även till professionella användare såsom restauranger och storkök.
En sammanslagning av flera bolag innebär att vi idag finns på tre orter; Gnosjö, Motala och Värnamo samt ett dotterbolag i Minneapolis.Vi har egen tillverkning för rostfria produkter i Motala och plastprodukter i Gnosjö, övrigt sortiment köps in från leverantörer i när och fjärran till vår enhet i Värnamo.
Med ett sortiment väl känt för både proffs och hemanvändare har vi täta och långvariga kundrelationer på en internationell marknad men även en stark position på hemmaplan.
Med anor sedan 1932 förvaltar vi vårt arv av klassiska produkter, vår kundfokuserade organisation erbjuder hög produktkvalitet och servicegrad vilket gör oss konkurrenskraftiga.
DaloLindén omsätter 120Mkr och är 65 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker vi nu en driven och utvecklingsinriktad

Försäljnings- och marknadschef

med en stor passion för matlagning

I rollen som försäljnings- och marknadschef blir Din uppgift att vårda befintliga relationer, utveckla nya kunder och säljkanaler, både nationellt och internationellt. Våra kunder finns globalt i ett 25-tal länder. Hälften av vår försäljning är export. I ditt team finns en säljsupport och en säljare. Förutom att leda dina medarbetare är Du själv operativ på fältet och har totalansvar för försäljnings- och säljkostnadsbudget. Övriga uppgifter är att arbeta fram marknadsaktiviteter och se till att de genomförs, där du bl a deltar i mässor. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker Dig som har minst fem års erfarenhet av framgångsrikt sälj- och säljledningsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta både mot distributörer och grossister. Du är affärsmässig i ditt agerande, bra på att bygga upp relationer med kunder och älskar försäljning. Du är en person som trivs att vara på resande fot. Genom att arbeta nära våra kunder och ditt team får Du insikt om hur affärer och försäljningsarbetet kan utvecklas och du inser de möjligheter som digitalisering ger oss.

Vi ser gärna att Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/marknad eller motsvarande. Du har en vana av att driva organisationen framåt mot uppsatta mål. Du är en naturlig ledare som drivs av att skapa fungerande samarbeten och att hjälpa andra att lyckas.

Då uppdraget är internationellt krävs goda kunskaper i både svenska och engelska. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Tjänsten ger dig stora möjligheter att vara del i en spännande tillväxtfas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se