Leverantör av utomhusdrömmar sedan 1929.
Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Hillerstorp tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hos oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några. Hillerstorps Trä AB ingår i en koncern som ägs av MIDAQ AB.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en affärsorienterad och engagerad

Produktchef

Vi söker en driven och affärsorienterad Produktchef som brinner för produktutveckling, varumärkesbyggande och affärsutveckling och vill vara del av ett företag i utveckling där du får vara med och påverka framtiden och stärka varumärket.

Tjänsten
Som Produktchef kommer du att aktivt arbeta för att utveckla våra produkter och vårt sortiment. Du kommer att driva utvecklings- och förändringsarbete genom att arbeta nära produktutvecklare, designtekniker och annan berörd personal inom företaget. Du förväntas ha en god omvärlds- och konkurrentbevakning samt arbeta nära marknaden för att förstå dess behov i syfte att kunna lämna analyser för utveckling av produkter och segment.

Du ansvarar även för produktutbildningar av egen personal inom företaget. Du kommer också arbeta tillsammans med Marknadsavdelningen och tillse att vi har all relevant information uppdaterad på web, i kataloger och andra medier vi använder för vår kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Sortimentstyrning
- Planera, driva och följa upp nylanseringar
- Medverka i utvecklingen av kommunikationsmaterial
- Framtagande av utbildningsmaterial för produkter
- Prissättning
- Inköp & förhandling
- Prognos & analys
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Hillerstorp.

Profil
För att lyckas i rollen som Produktchef krävs framförallt ett välutvecklat kommersiellt tänk, goda kunskaper och en förståelse för produktutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet från möbelindustrin och ett öga samt sinne för färg, form och design. Du är strukturerad, driven och stimuleras av att arbeta i högt tempo och med ett kommersiellt fokus. Du kombinerar entreprenörsanda med strategi samt baserar dina beslut på välunderbyggda analyser. Du stimuleras av att arbeta lösningsorienterat och utvecklingsinriktat och drivs av ett tydligt resultatfokus. Då jobbet innehåller mycket kontakter både internt och externt krävs också hög social kompetens.

Utbildningsmässigt har du relevant utbildning på universitet eller högskola kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se