SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Försäljningsinriktad

VD

Vi söker för kunds räkning en VD till ett privatägt, tillverkande bolag med en omsättning på ca 35 milj. Företaget har egna produkter med en stark affärsidé. Bolagets storlek gör att du får ett brett ansvar från idé till färdig produkt. Du rapporterar styrelsen.

Bolaget är idag marknadsledande i Skandinavien men vi ser att det finns stor potential kvar för att växa ytterligare, både nationellt och internationellt. Företaget har idag en egen rikstäckande säljorganisation.

Vi söker dig som tillsammans med våra medarbetare på ett kreativt sätt vill utveckla företaget till nästa nivå. Dina huvuduppgifter blir, förutom att leda och motivera medarbetarna, att stärka och utveckla företaget och försäljningen. Detta innebär att driva utveckling av metoder och rutiner i samtliga funktioner; marknad, försäljning, produktutveckling, produktion, service och logistik. Du etablerar och behåller också framgångsrikt relationerna med kunder och andra för verksamheten viktiga intressenter.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom bygg alt. ekonomi/marknad eller motsvarande. Vi tror att du idag arbetar som i en ledande roll, som marknads- och/eller försäljningschef, affärsområdeschef, vice vd eller vd. Det är viktigt att du har personliga egenskaper såsom god social och kommunikativ förmåga, egen energi samt förmågan att ha överblick och kan coacha alla de olika funktionerna i företaget.

Du bör ha ett tydligt kundfokus och ditt ledarskap bör präglas av engagemang och närvaro. Du kan sätta tydliga mål och få andra att arbeta tillsammans med dig. Du uppfattas som affärsmässig, kreativ, energirik och med god ekonomisk förståelse. Rollen som vd kräver att du känner starkt för verksamheten och dina medarbetare. Du kommer behöva ha goda språkkunskaper både i svenska och engelska

Företaget är beläget i Östergötland.

Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete i ett väl inarbetat företag med ett starkt varumärke och med ett uttalat mål att expandera.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se