Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Secor har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för deras kunder. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

VD

Daloc-koncernen, med huvudkontor i Töreboda, har tillverkat säkra dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande och främsta tillverkare av brand-, ljud- och säkerhetsdörrar i stål och trä. Idag består Daloc-koncernen av flera bolag vars produkter och tjänster kompletterar varandra. Tillverkningen sker i Sverige och försäljningen sker via egna säljkontor i Skandinavien och övriga Europa.

Secor AB är franchisegivare till Secorkedjan som är koncernens rikstäckande sälj- och installationsorganisation för dörrar i flerbostadshus. Secor AB grundades 1994 och är sedan 2002 ett bolag i Daloc-koncernen. Secor AB har en omsättning om ca 70 MSEK. Antalet anställda är ca 25 personer. Secorkedjan består av Secor AB och 15 franchisetagare som tillsammans omsätter ca 400 MSEK och involverar ca 150 personer.

Tjänsten
Som VD har du ansvaret att på styrelsens/koncernledningens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget och dess verksamhet enligt fastställd strategi och affärsplan. Arbetet som VD innebär vidare att du är ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner, med fokus på struktur, tydlighet, avtal, marknad och försäljning, samt för ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden för uppdraget som VD är följande:

• Leda och utveckla bolaget och organisationen
• Produktivitet-, organisatorisk- och finansiell utveckling
• Driva kundnöjdhet avseende kvalitet och leverans
• Utveckla arbetssätt och digitalisering för ökad effektivitet

Placeringsort är Töreboda.

Profil
Du har erfarenhet som VD alternativt Site Manager på ett medelstort företag med kostnads- och intäktsansvar inklusive personalansvar. Du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik affärsutveckling och har god vana att utveckla organisationer med hjälp av tydliga och relevanta nyckeltal. Du har ett starkt driv och är duktig på att skapa en helhet som innebär både struktur och stark utveckling. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Som ledare har du en tydlig ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är en affärsdriven ledare med en jordnära approach.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se