Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av produkter och lösningar till våra kunder kan vara både färdiga produkter från ax till limpa eller plastkomponenter till kunder i hela världen. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, försvarsindustrin, medicinteknisk industri och tillverkare av utomhusprodukter.

Euroform omsätter ca 500 miljoner kronor med ca 150 medarbetare. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Euroform är nu in i en spännande och utmanande fas och söker därför nu en

Key Account Manager, Volvo

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager ansvarar du för kontakt och bearbetning av Volvo kontot på alla marknader samt för de underleverantörer som Volvo använder. Du ser till att dina egna och därigenom företagets försäljningsmål mot Volvo och dess underleverantörer uppfylls, naturligtvis med stöttning från vår projekt- och produktorganisation samt inköp.

Du kartlägger Volvos behov av plast komponenter via telefon och kundmöten där du presenterar företaget och identifierar Volvos behov/utmaningar och har kontakt med nyckelpersoner hos Volvo som deltar i beslutsprocessen. I rollen ingår också att hantera förhandlingar med Volvo och dess underleverantörer samt att på ett aktivt sätt medverka till ett avtalstecknande och att det sker på ett affärsmässigt, lönsamt och värdeutvecklade sätt för båda parter.

Du ingår i ett försäljningsteam med 5 medarbetare som leds av Försäljnings & Marknadschefen. Vi tror du bor i Västra Götaland eller i Jönköpings län

För att lyckas i rollen krävs
- Minst 5 års erfarenhet samt dokumenterad förhandlings- och försäljningsvana från liknande uppgifter inom Automotive
- Påvisande av kommersiell kunskap
- Erfarenhet från branscher inom t.ex. plast, aluminium, stål eller annan intressant bransch då våra kunder är beroende av att vi förstår deras verksamhet
- En person med uttalad affärsmässighet, en person som vet vad en bra affär är, kortsiktigt, långsiktigt och som kan påvisa ett sådant arbetssätt.
- Att du är van vid att arbeta med realistiska kalkyler och att sedan följa upp dem.

Tidigare KAM uppdrag är meriterande. Inställningen till den här rollen är att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Euroform på marknaden.

Driv, teknisk förståelse och affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vad vi erbjuder
En spännande och utmanande resa där man kommer att få en stor påverkan på fortsatt framgång.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se