Svenska Bad AB är ett marknadsledande och väletablerat företag som i huvudsak säljer och tillverkar spabad genom tre egna varumärken. Vi omsätter över 300 miljoner MSEK och är ca 20 medarbetare i Östra Frölunda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi är i en stark expansiv fas och söker nu en

Exportchef

Svenska Bad är marknadsledande i branschen och befinner sig i en stark tillväxtfas. Företaget är idag mycket lönsamt med en omsättning på 300 MSEK. Vi ser fortsättningsvis att det finns stor potential kvar att utveckla bolaget än mer. Vi söker en person som vill vara med och än mer bygga ut vår exportförsäljning. Du har en entreprenörens passion och en stark initiativförmåga som kan driva försäljningen framåt. Produkterna säljs idag både inom Sverige och internationellt. Vi ser speciellt en stor potential på exportmarknaden.

En av dina huvuduppgifter blir att stärka och utveckla försäljningen internationellt. Detta innebär att driva utveckling av metoder och rutiner på försäljningen, leverans och service.

Du etablerar och behåller framgångsrikt relationerna med kunder och andra för verksamheten viktiga intressenter. Tjänsten kräver alltså att Du har erfarenhet av att driva en kontinuerlig, lönsam och proaktiv försäljning. Gedigen erfarenhet av marknads- och försäljningsinriktat arbete är en viktig tillgång.

Din personlighet kommer väga tyngre än formella meriter. Du har minst fem års relevant erfarenhet av exportförsäljning. Du utgår från ett starkt kundfokus och din personlighet kännetecknas av beslutskraft och tydlighet. I din personliga profil finner vi affärsmässighet, god ekonomisk förståelse samt entreprenörsanda. Rollen kräver ett stort engagemang och en stark egen drivkraft. Tjänsten förutsätter goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Kan Du dessutom franska och/eller tyska är det en merit.

Vi erbjuder ett utvecklande exportchefsuppdrag i ett välmående företag med stor utvecklingspotential.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se