Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.
Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro, med cirka 2,5 miljarder SEK i omsättning och cirka 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Läs mer på http://www.hydro.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en affärsdriven och strukturerad

Kategoriansvarig

Tjänsten
Uppdraget som Kategoriansvarig är att driva inköpsarbetet strategiskt inom ett antal kategorier. Du ansvarar för att tillsammans med Inköpschefen utveckla och implementera inköpsstrategi för dina kategorier. Arbetet sker i samverkan med regionala och globala kollegor. Som Kategoriansvarig är uppgiften att i alla avtal nå optimala, konkurrenskraftiga och långsiktiga inköpsvillkor. I uppdraget ingår även att utveckla befintliga leverantörer samt att söka och bygga upp nya alternativa leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område från inköpsprocesser och relaterade rutiner, avtals- och prisförhandlingar samt leverantörsbedömningar. Vi vill att du är en aktiv kollega som är med och utvecklar både dig själv och inköpsteamet samt bidrar i arbetet med att ta fram en strategisk plan och sätta mål för inköpsarbetet.

Inköpsorganisationen är indelad i ett antal olika kategorier och beroende på bakgrund och erfarenhet kommer du att ansvara för några av dessa kategorier. Som Kategoriansvarig rapporterar du till Inköpschef. Placeringsort kan vara Vetlanda alternativt Finspång.

Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete i ett större bolag inom tillverkningsindustrin. Du har vidare erfarenhet av att arbeta i en global organisation med tillhörande rapportering och matrisorganisation. Du har god förhandlingsvana samt erfarenhet av att driva och delta i större besparingsprojekt. Vidare är du en säker förhandlare med vana att hantera avtal.

Vi söker en person med hög affärsmedvetenhet, en analytisk förmåga och stark drivkraft. För uppdraget krävs att du är analytisk, strukturerad, har hög integritet och drivs av möjligheten att utveckla en fungerande verksamhet inom området för inköp. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang.

Utbildningsmässigt vill vi att du har en universitets- eller högskoleutbildning. Du har goda IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se