STAPPERT är en ledande Europeisk distributör av rostfria stålprodukter med tillhörande serviceverksamhet. STAPPERT gruppen omsätter 450 Miljoner Euro med 870 anställda i 11 länder. Gruppen ägs av den franska stålkoncernen Jacquet Metal Service (JMS) som är noterat på Paris-börsen. STAPPERT Sverige har ungeför 30 anställda med lager och produktion i Älmhult samt säljkontor i Älmhult, Kungsbacka och Malmö.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Platschef

STAPPERT söker en platschef till enheten i Älmhult

För att möta våra kunders krav på flexibilitet, hög kvalitet och service skapar vi logistiskt smarta och långsiktiga lösningar. Att hantera gods effektivt och snabbt men ändå med stor varsamhet, är en utmaning vi antar varje dag och till våra kunders belåtenhet. Rollen är bred och du arbetar med såväl operativa driftsfrågor som att planera och driva strategiska förbättrings- och utvecklingsprojekt. Du har ett övergripande ansvar för verksamheten i Älmhult dvs ansvar för lager, produktion, logistik, inköp och personal samt planering av det dagliga arbetet.

Du har budget- och resultatansvar och många interna och externa kontakter. Inom ditt ansvarsområde ligger även att mäta och utvärdera processen. Rollen kräver initiativförmåga och ansvar för att göra egna kvalificerade bedömningar, beräkningar och kalkyler som underlag för utveckling och personalbemanning inom ditt ansvarsområde. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil
Idag jobbar du förmodligen i en liknande roll inom lager, logistik och/eller produktion i en organisation som präglas av högt uppsatta mål och förändringsbenägenhet. Du är mycket förtrogen med logistikkedjans aktörer, godsflöden och transporter. Du gillar att vara med där det händer och kan samtidigt lyfta blicken, delegera och jobba visionärt.
Du har utbildning inom logistik eller motsvarande. Du är en van coach och en trygg ledare som vet vad det innebär att driva ett modernt ledarskap i ett bolag i förändring. Du kommer att ansvara för 10 personer inom vår lagerverksamhet. Vi söker en person som är utåtriktad, kommunikativ och med förmåga att skapa goda relationer. Du är drivande och resultatinriktad och har ett tydligt och entusiasmerande ledarskap. Du är logisk och strukturerad och gillar att arbeta i och leda team. Eftersom vi är ett internationellt företag behärskar du engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett väl inarbetat företag med mål att expandera.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn +46 70 233 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se. Vi kommer att starta processen i mitten av augusti, därefter sker urval löpande.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se