NPB Automation utvecklar, tillverkar och säljer maskiner i världsklass till den globala förpackningsindustrin. Vår specialitet är hantering av lock för burktillverkning och våra lösningar effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.

Vi har specialistkompetens inom automation och en mångårig erfarenhet av utveckling och tillverkning av automationsutrustning. Vi arbetar kundorienterat och flexibelt med hela världen som arbetsfält. Förmodligen har våra maskiner använts för tillverkningen av den läskburk du senast drack.

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 400 milj. SEK och har ca 70 anställda. Företaget ingår i XANO-koncernen under affärsområdet Industrial Solutions.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Som ett led i vår starka tillväxtresa söker vi nu en

Försäljnings- och marknadschef med ”Power and Passion”

NPB bygger maskiner i världsklass och vi söker dig som vill ansvara för marknadsföringen och försäljningen av vår portfölj av både produkter och tjänster.

Våra kunder är globalt ledande och framgångsrika företag inom förpackningsindustrin med verksamheter över hela världen. De förväntar sig projektleveranser och lösningar som är ”top-of-the-line” och som hjälper dem att effektivisera och utveckla sin egen produktion. De uppskattar lyhördhet, kommunikation och proaktivitet från sina leverantörer.

Till din hjälp har du en marknadsavdelning som jobbar med marknadsföring, projektförsäljning, sales engineering, eftermarknad samt affärsutveckling. Utöver att leda och utveckla avdelningens arbete och driva försäljning så tar du tillsammans med VD det globala ”key account” ansvaret för kunderna.

Du är en naturlig ledare som drivs av att skapa fungerande samarbeten och att hjälpa andra att lyckas. Du är affärsmässig i ditt agerande, bra på att bygga upp relationer med kunder och älskar försäljning. Du har erfarenhet av marknadsföring och projektförsäljning, gärna inom automation och du inser de möjligheter som digitalisering ger oss.

NPB har vuxit snabbt de senaste åren, ibland utan att arbetssätten har hängt med. Det är därför viktigt att du har förmågan att utveckla våra arbetssätt och bygga ett starkt team. Det ska vara lätt att göra rätt, vi ska hinna göra ett bra jobb och vi ska ha kul på jobbet!

Tjänsten har linjeansvar för marknadsavdelningen, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Processen startar i mitten av augusti, därefter sker urval löpande. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se