VoltAir System utvecklar, producerar, marknadsför och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden. Med livscykelkostnad (LCC) som främsta ledord anpassas enskilda produkter och paketlösningar till varje specifikt projekt. VoltAir System’s koncept att fabriksmontera, leverera i moduler och platsmontera allt från mindre enhetsaggregat till stora centrala aggregat, möjliggör maximalt utnyttjande av ytor i byggnader. VoltAir System ingår Volution Group Nordic som ägs av Volution Group plc som är noterat på Londonbörsen.

Huvudkontoret för Volution Group Nordic är beläget i Växjö där centrala funktioner som ekonomi, HR och IT är lokaliserade. Försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg, Avesta, Nyland och Gävle. Vi är också representerade i andra delar av Sverige och i Norden via återförsäljare och andra koncernbolag inom Norden. VoltAir System har två produktionsenheter, en i Torsby och en i Nyland. På produktions-enheterna finns produktutveckling, produktion och teknisk support. VoltAir System omsätter 75 miljoner kronor och har 35 anställda. Läs mer på http://www.voltairsystem.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

VoltAir System är i en spännande fas med tillväxt och söker därför en

Försäljningschef, Sverige

I din roll som Försäljningschef är du ansvarig för att gruppens försäljningsmål uppnås. Kontinuerlig avstämning, uppföljning samt ett tätt samarbete med försäljningsgruppens fyra försäljningsingenjörer samt med vår återförsäljare är viktiga delar för att lyckas i tjänsten. Du ansvarar även för några av våra nyckelkunder själv.

I rollen har du ett fullt ut delegerat ansvar för företagets försäljning samt leder och utvecklar din försäljningsorganisation proaktivt. Utifrån vår övergripande strategiska inriktning utarbetar du affärs- och aktivitetsplaner. Du säkerställer också att affärsuppgörelser med kunder genomförs enligt företagets strategi och budget.
Man rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen för VoltAir System. Placeringsort är Göteborg alternativt Stockholm.

Du som söker är affärsinriktad och brinner för att göra affärer inom byggsektorn. Detta uppdrag ställer höga krav på engagemang och eget driv.

Du förväntas utveckla försäljningsorganisation och dess arbetssätt så att ändamålsenliga strukturer och processer införs, samtidigt som bolagets kundorienterade kultur värnas. Har du erfarenhet av liknande uppdrag från byggbranschen gärna inom ventilation är det ett plus. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag.

Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. För att lyckas med uppdraget är en bra dialog med dina anställda en förutsättning och i ditt uppdrag ingår även att utveckla, motivera och coacha din personal. Du är social och drivs av att utveckla verksamheten.
Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med framåtanda med goda utvecklingsmöjligheter.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se