Företaget är ett välrenommerat bolag inom Medtech industrin med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Med snart 35 års innovativ produktutveckling, tillverkning och försäljning för en växande global efterfrågan har bolaget en uttalad tillväxtstrategi med satsning på innovation och geografisk expansion. Företaget omsätter ca 150 MSEK och är ca 100 medarbetare. Huvudkontor i Västra Götaland.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Till bolagets styrelse söker vi en

Styrelseledamot

Bolagets styrelse och ledning har identifierat ett antal viktiga utvecklingsområden som kräver ytterligare investeringar. Från start har bolaget självt finansierat sin tillväxt men nu överväger man att genomföra listning (en IPO) på Nasdaq First North Growth Market. Inför detta arbete önskar bolaget stärka sin styrelse, som idag består av fem ledamöter, med ytterligare en ledamot.

Den vi söker
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrelsearbete i börsnoterat internationellt tillverkande bolag, gärna från Medtech. Har du själv varit delaktig i att genomföra en IPO är det en stor fördel. Det är önskvärt att du har erfarenhet inom operativa fokusområden så som global Supply Chain och/eller e-Commerce, gärna med erfarenhet från snabbväxande tekniskt bolag.

Du förväntas sätta dig in bolagets verksamhet, att aktivt ta del i bolagsstyrelsens arbete och bidra med din expertis och din erfarenhet. Styrelsen har fem fastställda möten per år med några avstämningsmöten som kan tillkomma. Vi söker dig som stimuleras av att bidra i styrelsearbetet och som har god förmåga att sätta dig in bolags affär och utmaningar, som är nyfiken och vågar ställa frågor, kan utmana på ett klokt sätt utifrån integritet och god yrkeserfarenhet.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anne Palmgren tfn +46 70 712 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se