De senaste tio åren har Blåkläder tredubblat sin omsättning. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete - från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. I våra fabriker i Asien producerar vi idag stora delar av vårt totala sortiment. Vi har 15 dotterbolag och cirka 350 medarbetare runt om i världen. Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag, det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet. Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en affärsdriven och säljorienterad

E-Commerce Business Manager

Blåkläder är ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag och det speglas väl i vår kultur och våra värderingar. Vi gillar i grunden att hålla det enkelt, kamratligt, ödmjukt och prestigelöst. Vi behöver stärka upp vårt E-Commerce team med ytterligare en person. Vi söker därför en E-Commerce Business Manager som ska driva tillväxten i vår webshopverksamhet.

Tjänsten
Som en del av E-Commerce teamet kommer du att spela en avgörande roll för att driva tillväxten i vår öppna webbshopverksamhet. Du kommer regelbundet att samarbeta med säljchefer och landschefer på de olika marknaderna för att uppnå dessa mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Öka försäljningen i vår öppna Webshop
• Jobba med digitala kampanjer, prissättning och marknadsföringstaktik tillsammans med landschefer
• Övervaka och optimera KPI’er såsom försäljning, webbtrafik, SEO, kundrecensioner, topp jämfört med lågsäljande produkter m.m.
• Övervaka marknadstrender och konkurrenter för att säkerställa att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras
• Bygga den globala B2C-verktygslådan tillsammans med övriga teamet på E-commerce
• Kommunicera och sälja in lösningen globalt

Profil
Din personlighet och din förmåga att samarbeta med andra kollegor är viktigt för oss. Som person är du ödmjuk, opretentiös och precis som vi tycker du att laget är viktigare än personlig framgång. I vår företagskultur arbetar alla tillsammans för att uppnå framgång och det är engagemanget och viljan att leverera det lilla extra till våra kunder som är avgörande. Du är vidare resultatorienterad och har ett starkt driv samtidigt som du är lyhörd för både våra kunders och teamets behov.

När det gäller formella kompetenskrav ser vi gärna att du har ett antal års erfarenhet av att bygga E-Commerce och försäljning- samt marknadsföring online. Du har även erfarenhet när det gäller digitalisering av säljprocesser. Har du kunskap om och erfarenhet av SEO / SEM och/eller Amazon så är detta ett plus. Eftersom vi är ett internationellt företag och likaså rollen utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig en utvecklande roll som du själv får vara med och forma i ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag vilket speglas väl i kultur och värderingar. Ledorden är att hålla det enkelt, prestigelöst och kamratligt. Här får du möjligheten att påverka i ett globalt och snabbt växande företag med höga ambitioner och stor gemenskap!

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se