High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen och här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern, så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Allt vi gör i parken tematiseras för att så långt som möjligt återspegla Vilda Västern för att ge våra gäster en äventyrlig och rolig upplevelse.

High Chaparral har öppet sommartid och har varje år cirka 160 000 besökare. Här finns flera restauranger, kaféer och salooner för svultna cowboys och cowgirls. Vilda västerns alla medborgare måste förstås också sova och på High Chaparral finns ett brett utbud av boendepaket med totalt 600 bäddar i stugor, motell och på camping. High Chaparral har 10 helårsanställda och ca 350 säsongsarbetare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en kreativ och engagerad

Marknadschef

High Chaparral har genomfört ett stort utvecklingsarbete de senaste åren och står inför en fortsatt spännande resa där framtidstron är stark. År 2017, 2018 och 2019 har High Chaparral blivit framröstat av barnfamiljer som Sveriges bästa temapark för barn i Norden. Med noga förberedelser och kreativa idéer lyckades High Chaparral hålla öppet hela sommarsäsongen 2020 och utsågs till en av vinnarna av Stora Turismpriset 2020.

Verksamheten har stor potential att utvecklas ytterligare och vår organisation kommer också fortsatt att växa. Vi söker någon som vill vara med på vår resa och ytterligare utveckla vår teater- och temapark.

Tjänsten
Att arbeta på High Chaparral är mer än bara ett yrke. Vi som arbetar här brinner för att skapa en lustfylld plats som ger glädje åt våra besökare. Vi är hängivna och dedikerade. Vi väljer att skratta och ha kul även när vi har som mest att göra. För oss är den största belöningen när vi kan se och höra alla glada barn och familjer i parken. Då vet vi att vi har lyckats.

Tjänsten som Marknadschef är både strategisk och operativ med särskild uppdelning under delar av året. Som Marknadschef ansvarar du för High Chaparrals marknadsförings- och kommunikationsstrategi samt för att operativt implementera dessa. Utifrån affärsplanen förväntas du ta fram en analys av marknadsbehov och strategiska områden, där du även ansvarar för planering och genomförande av olika projekt och marknadsaktiviteter. Att vara proaktiv och bryta ny mark på marknadssidan i kombination med att utveckla befintligt koncept kommer att tillhöra din vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Strategisk och operativ marknadsföring
• Försäljningsutveckling
• Content/sociala medier
• Textbearbetning
• Grundläggande grafisk formgivning och bild
• Projektledning

Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete och samverkar med interna kollegor och externa samarbetspartners. Tjänsten innebär många kontaktytor, både externt och internt.

Du arbetar nära VD och ledningsgruppen och säkerställer på så sätt att marknadsföringen stöttar kommunikation, försäljning och affärsmål. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Kunskap och erfarenhet
Du har ett antal års erfarenhet av liknande uppdrag och tycker om en miljö som präglas av utveckling och entreprenörsanda. Du har erfarenhet av digital marknadsföring, inklusive grundläggande kunskap om digitalt kampanjarbete samt erfarenhet av att utveckla kundundersökningar samt analys. Du har vidare kunskap och erfarenhet av att förmedla en tydlig plan/strategi i dialog med både chef, ledningsgrupp och kollegor. Du har flerårig erfarenhet av att leda och driva projekt, både digitala och icke-digitala. Du har gedigen förmåga att skriva för olika målgrupper med olika stilar. Du har relevanta IT-kunskaper såsom bildhantering och grafisk formgivning i Photoshop och InDesign.

Personlighet
Du är analytisk och affärsdriven med en intuitiv känsla för marknadsföring. En generalist med erfarenhet inom många områden. Du arbetar lösningsorienterat, är resultatfokuserad och har en god förmåga att övertyga. Du tycker om att arbeta med människor på ett involverande, engagerande sätt med tydliga krav. Du frigör kreativitet i dialog och samarbete samt ser och använder olikheter för att skapa resultat. Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som Marknadschef blir en viktig del i vår verksamhet.

Du har en lösningsorienterad attityd i kombination med ett starkt driv. Du är proaktiv, noggrann och har god förmåga att få saker och ting gjorda. Du har ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring samt har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder/samarbetspartners. Vidare gillar du siffror, ordning och reda. Du uppskattar struktur, planer och tar gärna initiativ till att ta fram sådana.

Kort och gott, för att trivas hos oss är glädje, kreativitet, engagemang, prestigelöshet och inkludering ord som ligger nära hjärtat.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett fantastiskt inspirerande uppdrag till Sveriges ledande temapark. Här finns en stark framtidstro, en stabil och långsiktig ägarstruktur och ett attraktivt koncept. Självklart ingår vilda västern-tematiserade kläder från vår egen kostymateljé.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se