Swedrive AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar snäckväxlar, skruvdomkrafter och mekaniska cylindrar för industrin i Sverige och internationellt. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar för linjära och roterande rörelser. Företaget har drygt 60 anställda och omsätter 125 MSEK. Allt fler kunder väljer våra produkter och företaget är inne i en stark utvecklingsfas. Dacke Industri ägs av Nordstjernan AB.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Key Account Manager

Tjänsten som Key Account Manager ingår i ett team bestående av säljare och innesäljare, totalt sex personer. Tjänsten rapporterar till försäljningschefen.

Uppdraget innebär följande:
Du kommer att aktivt bearbeta kunder, såväl befintliga som potentiellt nya, inom prioriterade segment och marknader. Du arbetar med proaktiv konsultativ försäljning till maskinbyggare och konsulter, där vi utifrån ett standardsortiment hittar kundoptimala transmissionslösningar baserad på Swedrives kompetens inom elmekanik.
I samråd med din chef utarbetar du en stimulerande/utmanande säljplan, och att genom aktivt arbete leverera mot den samma. Du bidrar med kunskap, råd och stöd inom säljfunktionen genom att vara en bra lagmedlem. Till stöd för ditt arbete finns ett mycket kompetent team av projektledare, applikationsingenjörer och produktionspersonal.

Din profil
Du är gymnasieingenjör eller motsvarande, med inriktning mekanik och gärna kompletterat med eftergymnasiala studier. Du har erfarenhet från försäljning av mekaniska och tekniska lösningar. En god vana av förhandling i en teknisk miljö där kunderna är multinationella industriföretag är meriterande. Då vi ofta arbetar i projektform är det en fördel om du har den erfarenheten. Du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift både i svenska och engelska.

Som person har du stort driv och en vilja att göra affärer, är naturligt kommersiell och kommunikativ och du har dokumenterad erfarenhet att komma till avslut. Du är lösningsorienterad, har förmåga att tänka nytt och våga bryta ny mark samtidigt som du också kan vårda och utveckla befintliga kunder. Erfarenhet från pappersindustri, marina eller medicintekniska applikationer är en merit.

Tjänsten är placerad i Lagan, 10km norr om Ljungby. Möjligheter till alternativ arbetsort kan diskuteras.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se