WoodEye utvecklar, tillverkar, säljer och servar skanning- och optimeringssystem till träindustrin. Genom att leverera toppmoderna skanning- och optimeringssystem ökar vi lönsamhet och konkurrenskraft i den globala träindustrin och säkerställer ett hållbart utnyttjande av världens träresurser.
Sensorer och kameror som är specialiserade för att upptäcka olika egenskaper i träet med absolut noggrannhet hjälper till att skapa en komplett bild av materialet och dess kvaliteter.

Baserat på varje kundspecifikt kriterium använder skannern denna information för att fatta beslut om kapning, klassificering och sortering och ger därmed ett konsekvent och optimalt resultat.
WoodEye omsätter ca 100 miljoner kronor 2020 och är ca 40 anställda. Huvudkontoret ligger i Linköping och ett kontor finns i Rosenheim i södra Tyskland.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Till detta spännande och växande företag söker vi en

Eftermarknadschef

Eftermarknadschefen har helhetsansvaret såväl strategiskt som operativt och arbetar med ett brett område som omfattar såväl marknad, merförsäljning och kommunikation som service- och tjänstearbetet.
I rollen ansvarar du för den dagliga försäljningsverksamheten inom eftermarknadsområdet. Du har personalansvar för tre personer, en på eftermarknad och två på helpdesk/kund support. Du har ansvar för leveransen mot kunderna och att planera de service- och tjänstearbeten som skall utföras.

Du arbetar aktivt med att stärka varumärket så att bolaget syns och gör avtryck i alla aktuella säljkanaler. Att använda befintliga resurser inom företaget som en del av eftermarknaden är naturligt och önskvärt. Därtill ansvarar du för utveckling av produkter och tjänster för att skapa nya affärer, samtidigt som befintliga kunders behov alltid ska uppfyllas. Tjänsten är placerad i Linköping men vårt arbetsområde är globalt, du rapporterar till COO.

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag som Eftermarknadschef eller Försäljningschef. Gärna erfarenhet från bolag med starka varumärken och hög kvalitetsmedvetenhet. Du drivs av att skapa tydliga och smarta processer som syftar till att skapa nöjda kunder.

Därtill är det ett krav att du kommunicerar obehindrat på engelska och tyska i tal och skrift.
Arbetet kräver god teknisk förståelse och ett tekniskt intresse. WoodEye´s affärer är oftast teknik- och applikationsorienterade varför det är meriterande att du har god grundförståelse om liknande affärer. Starkt meriterande är erfarenhet av arbete i en internationell miljö.

För att passa i kulturen och arbetssättet är det viktigt att du sätter service och flexibilitet mot kunderna som högsta prioritet.
Rollen kräver att du nytänkande, har ett högt tempo och ett medryckande ledarskap. Du har förmågan att kontrollera och följa upp merförsäljning och service samt vara aktiv ute i fält och vara nära kunden och förstå dess behov. Du är en affärsdriven, engagerad och strukturerad person som ser till att nå uppsatta mål. Du har lätt att anpassa dig efter omgivningen och har en god social kompetens.

Vi erbjuder ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team. Detta är en spännande tjänst för rätt person där man kommer att ha stora möjligheter att påverka organisation, arbetssätt och produkter.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se