NPB Automation utvecklar, tillverkar och säljer maskiner i världsklass till den globala förpackningsindustrin. Vår specialitet är hantering av lock för burktillverkning och våra lösningar effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.
Vi har specialistkompetens inom automation och en mångårig erfarenhet av utveckling och tillverkning av automationsutrustning. Vi arbetar kundorienterat och flexibelt med hela världen som arbetsfält. Förmodligen har våra maskiner använts för tillverkningen av den läskburk du senast drack.
NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 350 milj. SEK och har ca 70 anställda. Företaget ingår i XANO-koncernen under affärsområdet Industrial Solutions.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Som ett led i vår tillväxtresa söker vi nu en

Inköps- och logistikchef

Du blir ansvarig för NPB:s alla aspekter av materialflödet från våra duktiga leverantörer till våra erfarna montörer. I avdelningens uppdrag ligger att utveckla strategier för våra olika produktkategorier, att utveckla vår leverantörsbas, att utnyttja våra leverantörer i vår egen utveckling samt att utveckla våra egna system och arbetssätt. Parallellt med detta framåtriktade arbete hanterar avdelningen det praktiska löpande inköpet och materialflödet till våra projekt.

NPB är ett projektbolag där inköpet riktas mot ett projekt åt gången. Täta kontakter med leverantörer, produktion och konstruktionsavdelningen är nödvändiga för att säkerställa ett bra helhetsresultat.

Till din hjälp har du dina medarbetare på avdelningen som jobbar med strategiskt inköp, operativt inköp samt logistik.

Vi tror att du är en duktig ledare med erfarenhet av projektinköp och logistik. Du klarar att anpassa ditt ledarskap efter vad situationen och känner dig bekväm att ta täten i utvecklingsfrågor. Materialet är den enskilt största kostnadsposten för NPB, varför ditt arbete kommer att ha stor inverkan på företagets resultat.

NPB har vuxit snabbt de senaste åren, ibland utan att arbetssätten har hängt med. Det är därför viktigt att du har förmågan att utveckla dagens ibland outvecklade arbetssätt. Det ska vara lätt att göra rätt, vi ska hinna göra ett bra jobb och vi ska ha kul på jobbet!

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en relevant akademisk examen inom logistik/inköp eller liknande erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Som person är du tydlig, analytisk och uthållig. Du är en naturlig ledare som drivs av att skapa fungerande samarbeten och att hjälpa andra att lyckas. Du tar ägandeskap och ser till att dina uppgifter kommer ända fram i mål. Erfarenhet från kvalitetsarbete är meriterande.

Tjänsten har linjeansvar för inköps- och logistikavdelningen, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se