Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.
Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare och 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på http://www.bufab.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

ERP Manager

Din roll
BUFAB är i ett expansivt skede vilket ställer höga krav på både verksamhet och affärssystem. För att kunna möta verksamheten och våra kunders behov är utveckling av vår ERP-miljö viktig. Som ERP Manager kommer du ha ansvar för förvaltning, vidareutveckling och implementation av ERP-miljön för BUFAB Group. I takt med att BUFAB växer, både organiskt och genom förvärv, är det viktigt med en IT-miljö som hanterar flera system som i sin tur kan kopplas med varandra. Som ERP Manager skapar du förutsättningar för effektiv och säker integration med både interna och externa systemlösningar. Du driver frågor som rör design, förberedelser, testning och implementering av vald lösning. Majoriteten av bolagen inom koncernen använder Jeeves som affärssystem, men i din roll ska du på strategisk nivå leda utvecklingen av affärssystem inom hela gruppen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Lifecycle management
• Change management
• Projektledning
• Dokumentation och kommunikation

Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i nära samarbete med våra bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Du arbetar även tvärs våra funktioner, t.ex. inköp, sälj, logistik och produktion för att nämna några områden. Med ett tydligt och ett entusiasmerande sätt utvecklar du nivån, kunskapen och arbetssätten för vårt affärssystem. Du arbetar nära IT Service Delivery Manager och vårt team av processutvecklare.

Du verkar i en expertroll inom bolagsgruppen med ledning, stöd och uppföljning för ditt ansvarsområde och rapporterar till bolagets Manager Business Process Development som rapporterar till koncernens VD. Placeringsort är Värnamo.

Din profil
BUFAB är ett professionellt, prestigelöst och innovativt bolag med stark entreprenörsanda, affärsfokus och ett starkt decentraliserat resultatansvar. Vi tror att du behöver erfarenhet från och trivs i sådan kultur för att nå framgång i uppdraget. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och som med uthållighet och engagerat ledarskap har förmågan att utveckla vårt affärssystem inom hela gruppen.

I grunden har du en akademisk utbildning. Du har gedigen erfarenhet av ERP-system och vet vad det innebär att driva utveckling, change management och support inom området. Vi ser att du antingen har arbetat inom eller som konsult gentemot en internationell industri- eller tjänstekoncern. Vidare har du erfarenhet av projektledning och processutveckling. Du behärskar obehindrat engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, affärsdriven och resultatinriktad samtidigt processorienterad, noggrann och strukturerad. Då du kommer att agera på olika organisationsnivåer i en internationell kontext ställer det höga krav på din kommunikativa och sociala förmåga att skapa goda relationer.

BUFAB erbjuder ett uppdrag i en aktiv och spännande internationell miljö med goda möjligheter till professionell utveckling.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se