Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.
Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare och 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på http://www.bufab.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Process Manager

Din roll
BUFAB är i ett expansivt skede vilket ställer höga krav på verksamheten. För att kunna möta verksamheten och våra kunders behov krävs en ständig utveckling av våra processer då BUFAB strävar efter att ligga i framkant och vara ledande i branschen. Som Process Manager ansvarar man för utveckling av processerna som är integrerade i vår systemmiljö. En del av uppdraget är att i organisationen hitta, definiera och dokumentera s.k. Best Practice. Man projektleder och stödjer nätverk av processägare och i uppdraget ingår att tillsammans med dessa utveckla och driva olika utvecklingsprocesser. Man är också ansvarig för strategi och arkitektur för relevanta verktyg och ansvarar även för att underhålla och förbättra dessa.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Driva processutveckling i våra affärsenheter inom logistik, supply chain
• Projektledning
• Change management

Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i nära samarbete med processägare i våra bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Du arbetar även tvärs våra funktioner, t.ex. sälj, inköp, supply chain, logistik och produktion för att nämna några områden. Du är bekant med begrepp såsom Demand Planning, Supply Planning, Warehouse management, Digitalization, Master Data och har fördjupad kunskap inom ett eller flera av dessa områden.

Du ingår i ett team av Process Managers och verkar i en expertroll inom bolagsgruppen med ledning, stöd och uppföljning för ditt ansvarsområde och rapporterar till bolagets Manager Business Process Development som rapporterar till koncernens VD.

Din profil
BUFAB är ett professionellt, prestigelöst och innovativt bolag med stark entreprenörsanda, affärsfokus och ett starkt decentraliserat resultatansvar. Vi tror att du behöver erfarenhet från och trivs i sådan kultur för att nå framgång i uppdraget. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och som med uthållighet och engagerat ledarskap har förmågan att utveckla våra processer och system inom hela gruppen.

I grunden har du en akademisk utbildning kompletterad med ett antal års relevant yrkeserfarenhet i en internationell industri- eller tjänstekoncern. Vidare har du mycket god erfarenhet av processutveckling och projektledning. Du behärskar obehindrat engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, affärsdriven, samt resultatinriktad och har förmåga att balansera dessa egenskaper med att också vara processorienterad, noggrann och strukturerad. Du har god förmåga att se helheten och en pedagogisk förmåga att bryta ner de strategiska inriktningarna till konkreta mål och se till att resultat nås. Då du kommer att agera på olika organisationsnivåer i en internationell kontext ställer det höga krav på din kommunikativa och sociala förmåga att skapa goda relationer.

BUFAB erbjuder ett uppdrag i en aktiv och spännande internationell miljö med goda möjligheter till professionell utveckling.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se