Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av produkter och lösningar till våra kunder kan vara både färdiga produkter från ax till limpa eller plastkomponenter till kunder i hela världen. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, försvarsindustrin, medicinteknisk industri och tillverkare av utomhusprodukter.
Euroform omsätter ca 450 miljoner kronor med ca 150 medarbetare. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Euroform går nu in i en spännande och utmanande fas och söker därför nu en

Försäljnings & Marknadschef

Arbetsuppgifter
Som Försäljnings & Marknadschef är du ansvarig för att gruppens försäljningsmål uppnås. Kontinuerlig avstämning, uppföljning samt ett tätt samarbete med dina 4 medarbetare är viktiga delar för att lyckas i tjänsten.

I rollen har du ett fullt ut delegerat ansvar för företagets försäljning samt leder och utvecklar din försäljningsorganisation proaktivt. Utifrån vår övergripande strategiska inriktning utarbetar du affärs- och aktivitetsplaner. Du säkerställer också att affärsuppgörelser med kunder genomförs enligt företagets strategi och budget.

Man rapporterar till CEO och ingår i ledningsgruppen för Euroform. Resdagar enligt behov ca 2–3 dagar/vecka och 1–2 dagar/vecka är man i Tranås.

Som Försäljnings & Marknadschef kommer du att säkerställa att Euroform bibehåller en god relation med sina kunder samt att kundbasen breddas med nya kunder.

För att lyckas i rollen krävs att du
- Har en bakgrund som Försäljnings & Marknadschef från en liknande organisation med kostnads och intäktsansvar inklusive personalansvar
- Drivs av att göra lönsamma affärer och att leda din personal mot uppsatta mål och resultat
- Att du trivs i chefsrollen och att du har lätt för att motivera, coacha och utveckla din personal
- Att du som ledare är prestigelöshet och har förmågan att skapa en presterande kultur

Du behöver inte komma från branschen men flerårig erfarenhet av att leda en marknad & försäljningsenhet ser vi som väldigt viktig. Du ska kunna påvisa goda försäljningsresultat. Inställningen till den här rollen är att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Euroform på marknaden.

Ledarskap, Energi och Affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vad vi erbjuder
En spännande och utmanande resa där man kommer att få en stor påverkan på fortsatt framgång.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se