SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Kvalitets- och Miljöchef

Bolaget har huvudkontor och sin största fabrik i Småland. Man har därutöver produktion i ytterligare några länder i Europa och säljer sina produkter på en global marknad. Bolaget har under de senaste åren haft ett totalt investeringsprogram på över en halv miljard SEK och är den mest moderna och produk¬tiva fabriken i branschen, vilket skapat en betydande tillväxt. Denna resa är inte på något sätt slut utan man kommer fortsätta att trimma och modernisera sin produktion för fortsatt tillväxt. Man söker dig som är intresserad av en utmaning och som vill bidra till bolagets fortsatta tillväxtresa.

Uppdraget
Du ansvarar strategiskt och operativt för det förebyggande arbetet inom säkerhet, hälsa, miljö och kvalitet tillsammans med ett antal medarbetare. I rollen ingår många kontaktytor internt och externt och du ska verka för ett gemensamt tankesätt kring utvecklingen av säkerhet, hälsa miljö och kvalitet. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på kvalitet. Du ingår i produktionsledningen för bolaget och tillser att kvalitets- och miljöfrågor får ett stort fokus i denna grupp.

Kompetensprofil
Man söker dig som kan lyfta kvalitetsarbetet till nästa nivå. Du har erfarenhet av kvalitetsarbete såväl operativt som strategiskt och har många års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag med högt ställda mål samt med ett internationellt perspektiv. Du har goda kunskaper inom olika kvalitetsverktyg och standarder. Vi tror att du som söker är civil- alternativt högskoleingenjör eller har annan utbildning kompletterad med relevant erfarenhet.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Du har ett helikopterperspektiv och uppdraget kräver förmåga att skapa ett gott samarbete mellan funktionsgränserna.
Du är strukturerad, kommunikativ och engagerad som med hög ambitionsnivå förankrar och motiverar på alla nivåer i organisationen. Du är duktig på att inspirera din omgivning och arbeta mot fastställda mål.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se