SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Finance Director

Vi söker en Finance Director till ett börsnoterat, internationellt företag med placering i Småland. Ansvaret omfattar en omsättning på drygt fyra miljarder. I rollen har du det övergripande ansvaret för genomförande av vår affärs-och strategiska plan samt att sprida kunskapen inom våra enheter. Du blir en viktig affärspartner till alla delar i verksamheten. Du har det övergripande och operativa ansvaret att säkerställa bolagens externa redovisning, Business Controlling och Finance. I detta arbete säkerställer du bolagens redovisningsmodell, rapporteringssystem, administration och effektiv uppföljning av vår verksamhet och våra enheter för att tillgodose kraven från företagsledning, ägare och externa myndigheter. Centralt för uppdraget är att du i rollen som CFO förväntas arbeta med stort fokus på att utveckla företagets affär. Du gör det i tätt samarbete med bolagets VD. Inom ditt ansvarsområde utgör du ett stabilt stöd i bolagets ledningsgrupp, till dina medarbetare och enheternas ansvariga chefer. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet/kravprofil
I grunden har du en gedigen akademisk ekonomibas. Du har flera års erfarenhet av arbete inom ekonomifunktionen i ett större internationellt tillverkande företag och ett antal år som ekonomichef. Vårt koncernspråk är engelska varför du skall behärska språket i tal och skrift.

Vidare är det viktigt att du har verkat aktivt i ditt ledarskap och byggt relationer med chefer, nyckelpersoner och anställda ute i verksamheten. Du har dokumenterat goda resultat som chef att leda och utveckla medarbetare både individuellt och som team. För att lyckas i detta uppdrag tror vi att du måste vara affärsinriktad, analytisk och handlingskraftig. Som person är du stabil och har integritet. Uppdraget kommer att ställa höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga.
Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se