Knightec är ett av branschens snabbast växande konsultföretag med en god lönsamhet. Vi har en stark position på marknaden med ett erbjudande för utveckling av digitala och hållbara produkter och tjänster. Vår förmåga att kombinera förmågor inom digital och fysisk design, utveckling och kvalitet är unik och ger oss förutsättningar att skapa konkurrenskraft för våra kunder.

Knightec präglas av en stark företagskultur och vår passion är att göra skillnad. Vår mission är att skapa en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik och vi är övertygade om att den bästa utvecklingen sker i samarbete med andra där olikheter berikar och utvecklar oss. Kunderna finns bland annat inom Life Science, Fordon, Försvar, Telekom, Energi och Industri.

Knightec är idag ca 750 anställda på 10 orter från Lund i söder till Umeå i norr. Vi kommer från fler än 20 olika nationaliteter och ca 30% är kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Knightec söker nu

Regionchef West, System

Är det du som tar affärsområdet Systems verksamhet i Göteborg till nästa nivå?

Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, det gör vi tillsammans.

Målet för affärsområdet Systems verksamhet i Göteborg är att bli en förebild för våra kunder i gränslandet mellan mjukvaruutveckling och digitalisering. Om tre år överstiger vår omsättning 50 miljoner och vår marknadsposition har utvecklats med hjälp av nya kunder och en andel projektåtaganden som överstiger 50 procent. Utvecklande projekt och ett motiverande ledarskap skapar förutsättningar för en personalomsättning som understiger 10 procent. Affärsområdet Systems verksamhet i Göteborg omsätter idag närmare 25 miljoner med en underliggande lönsamhet på närmare 10 procent.

Av dig som ledare krävs en mycket hög förståelse för kundernas verksamhet i kombination med en utvecklad förmåga att arbeta med medarbetarna i avancerade affärer. Vill du leda denna spännande resa?

Vi söker en affärsdriven, empatisk och driven regionchef som förstår de kommersiella förutsättningarna för en konsultverksamhet. Du tar ansvar för en verksamhet som ska utvecklas mot en större del projektaffärer inom nya branscher med spetskompetens och samarbete som ledstjärna. Du har ett stort eget mandat men med god stöttning från hela organisationen såväl lokalt med andra ledare som nationellt. En större andel projektåtaganden har varit Knightecs strategi under lång tid, idag ligger andelen på ca 30% men vi vill att utvecklingen ska accelerera. Att under ditt ledarskap lyckas med det skulle vara en fantastisk framgång för alla inblandade och något vi tror bara går att åstadkomma tillsammans.

Som regionchef i affärsområdet Systems har du fullt resultatansvar för regionen och driver arbetet både operativt och strategiskt. I rollen kommer du själv att ha kundansvar, driva affärer på ledningsnivå, parallellt med att du stöttar ditt team. Du ingår i affärsområdet Systems ledningsgrupp.

Din profil
• En genuin förståelse för tjänsteförsäljning och erfarenhet av kundnära arbete som inneburit framgångsrika resultat
• Du sätter stort värde vid att arbeta med utvecklingsorienterat och kommunikativt ledarskap och har erfarenhet från att vara chef i förändring
• Arbetat i komplexa projektleveranser vid flertalet tillfällen med utmärkta resultat
• Akademisk bakgrund där vi tror du har en ingenjörsexamen samt en MBA eller liknande utbildning

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på +46 70–88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se