SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

För kunds räkning söker vi en VD till ett medelstort företag i GGVV-regionen.

VD

Företaget ingår i en privatägd koncern som är mycket framgångsrik inom sin bransch.

Tjänsten
Som VD har du ansvaret att på styrelsens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan. Arbetet som VD innebär vidare att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner, med fokus på ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden för uppdraget som VD är följande:
• Leda och utveckla bolaget och organisationen
• Produktivitet-, organisatorisk- och finansiell utveckling
• Utveckla arbetssätt för ökad effektivitet
• Utveckla organisationen och dess medarbetare, öka teamkänsla och lagarbete

Profil
Du har ledarerfarenhet av chefsuppdrag inom tillverkande industri. Du har god erfarenhet av att arbeta med Lean och målstyrning/uppdragsledning samt projektstyrning. Du har god insikt och kunskap inom produktion, kvalitet, produktionsteknik och avtal.

Du har en jordnära personlighet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när detta behövs. Du är en lagspelare som har förmåga att se helheten. Då du kommer att ansvara för bolagets utveckling kräver detta att du är handlingskraftig, vill och kan leda, duktig på att entusiasmera och utveckla personal. Intresse och kunskap inom teknik och produktion är en förutsättning för att kunna ta rätt beslut och leda verksamheten i rätt riktning.

Som ledare har du en tydlig ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är en affärsdriven ledare med en jordnära approach.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då uppdraget är konfidentiellt delges detaljer om företag och uppdrag först vid intervju. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se