SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

VD

Bolaget är ett börsnoterat, tillverkande bolag med en omsättning på ca 300 milj. Företaget har egna produkter, vilket innebär ett brett ansvar från idé till färdig produkt. Bolaget ingår i en koncern och Du rapporterar till CEO och kommer att sitta i företagets koncernledning. Det är en stor tillväxtpotential i bolaget vilket ställer stora krav på ledarskap samt god strukturell förmåga.

För detta uppdrag ser vi gärna att Du har en akademisk utbildning och erfarenhet från tidigare uppdrag som VD alt. divisionschef med intäkts- och kostnadsansvar. Vi ser gärna att du har varit med på en tillväxtresa och har dokumenterat goda resultat ifrån det. Du har hög kompetens inom marknad och försäljning. Höga krav ställs på Dina personliga egenskaper så som social och kommunikativ förmåga, energi samt förmåga att se helheten och verka som generalist. Du är kommersiell i Ditt sätt att tänka och entreprenöriell i Din läggning.

Stor vikt kommer att läggas vid dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av att med egen entusiasm och förmåga utveckla och driva förändrings- och utvecklingsarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se