Knightec är ett av branschens snabbast växande konsultföretag med en god lönsamhet.
Vi har en stark position på marknaden med ett erbjudande för utveckling av digitala och hållbara produkter och tjänster. Vår förmåga att kombinera förmågor inom digital och fysisk design, utveckling och kvalitet är unik och ger oss förutsättningar att skapa konkurrenskraft för våra kunder.
Knightec präglas av en stark företagskultur och vår passion är att göra skillnad. Vår mission är att skapa en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik och vi är övertygade om att den bästa utvecklingen sker i samarbete med andra där olikheter berikar och utvecklar oss. Kunderna finns bland annat inom Life Science, Fordon, Försvar, Telekom, Energi och Industri.
Knightec är idag ca 750 anställda på 10 orter från Lund i söder till Umeå i norr. Vi kommer från fler än 20 olika nationaliteter och ca 30% är kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Knightec söker nu

Regionchef Technology, West

Affärsområdet Technology i West är idag cirka 25 konsulter och vi har en tillväxtplan i att bli en betydlig större gruppering inom några år. Men vi växer inte för att växa – utan för att vi vill fortsätta utmana branschen med specialistkunskap som tar våra kunders utmaningar framåt. På Göteborgskontoret är vi idag totalt ca 110 medarbetare.
Projekten inom Technology har fokus på design, mekanik och beräkning där vi tillsammans med våra kunder utvecklar nästa generations digitala, elektrifierade och autonoma produkter.

Som Regionchef har du fullt resultatansvar för regionen och driver arbetet både operativt och strategiskt. I rollen kommer du själv att ha kundansvar, driva affärer på ledningsnivå, parallellt med att du stöttar ditt ledarteam genom att själv exemplifiera ett gott affärsmannaskap och ledarskap.
Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet Technology och kommer få stor möjlighet att sätta din prägel på regionen och din egen utveckling. Du sprider, utvecklar och förvaltar Knightec-kulturen.

Vi söker en affärsinriktad, empatisk och driven regionchef som verkligen vill göra skillnad. Du har god förståelse för projektåtaganden av olika slag och har lätt för att se olika affärsupplägg med den stora bilden samt dess ekonomiska påverkan. Ditt ledarskap bygger på din egen vision och driv/entreprenörskap som du tydligt förmedlar, samtidigt som du är lyhörd för andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Medical, Food eller Automotive.

Du ser möjligheterna att skapa en stor framgång för Technology i Region West. Om du dessutom har Affärsmannaskap, Ledarskap och erfarenhet från ett företag i tillväxt är du rätt person.
Placeringsorten är Göteborg.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se