Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.
Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare och 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på
http://www.bufab.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Global Quality Director

Din roll
BUFAB är i ett expansivt skede vilket ställer oerhört höga krav på precision i kvalitet och leveranser. Som Global Quality Director strukturerar, koordinerar och utvecklar du ett kundfokuserat kvalitetsarbete i koncernen utifrån uppställda mål och strategier. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i effektivt samarbete med våra tio affärsenheter i Europa, Nordamerika och Asien. Du arbetar med lätthet tvärs våra funktioner, t.ex. inköp, sälj, lösningsutveckling, logistik och produktion för att nämna några områden. Med ett tydligt och ett entusiasmerande sätt utvecklar du nivån, kunskapen och arbetssätten. Du blir kundens röst och garanten för ”Customer and Quality First” inom koncernen.

Du verkar i en strategisk expertroll inom bolagsgruppen med operativ styrning, ledning, stöd och uppföljning för ditt ansvarsområde och rapporterar till bolagets Global Business Development Director som rapporterar till koncernens VD. I arbetet ingår att kontinuerligt rapportera och presentera status när det gäller kvalitetsfrågor till ledningsgruppen. Själv leder du arbetet för våra tio affärsenheters kvalitetsdirektörer.

Placeringsort är Värnamo.

Din profil
BUFAB är ett professionellt, prestigelöst och innovativt bolag med stark entreprenörsanda, affärsfokus och ett starkt decentraliserat resultatansvar. Vi tror att du behöver erfarenhet från och trivs i sådan kultur för att nå framgång i uppdraget. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och som med uthållighet och engagerat ledarskap har förmågan att utveckla vårt kvalitetsarbete inom hela gruppen.

I grunden är du civilingenjör eller motsvarande med minst fem års erfarenhet från kvalificerat kvalitetsledningsarbete. Gärna med erfarenhet från internationell industri- eller tjänstekoncern och god erfarenhet av globala kunder och leverantörer. Vidare har du erfarenhet av projektledning, processutveckling och kvalitetsuppföljning. Du behärskar obehindrad engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, affärsdriven och resultatinriktad samtidigt processorienterad, noggrann och strukturerad. Då du kommer att agera på olika organisationsnivåer i en internationell kontext ställer det höga krav på din kommunikativa och sociala förmåga att skapa goda relationer.

BUFAB erbjuder ett uppdrag i en aktiv och spännande internationell miljö med goda möjligheter till professionell utveckling.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se