SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

VD/Koncernchef

Vi söker för kunds räkning en VD/Koncernchef till en mindre koncern med en omsättning på ca 100 miljoner och ett 50-tal anställda. Företaget är i en stark tillväxtfas.
Du har förmåga att skapa strategier, struktur och styrning som genererar tillväxt och lönsamhet utifrån fastställda ägardirektiv. I rollen leder du, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. I uppdraget att generera tillväxt, bidrar Du med marknads- och säljkunskap. Du förväntas vara en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare, samtidigt som du är en tydlig ledare. Placeringen är i Halmstad. Du rapporterar till en styrelse.

För detta uppdrag ser vi gärna att Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknad alt. byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare verkat i uppdrag som VD eller chef med intäkts- och kostnadsansvar. Du har kompetens inom dagligvaruhandeln. Kunskap inom bygg är meriterande. Höga krav ställs på Dina personliga egenskaper så som social och kommunikativ förmåga, hög energinivå samt förmåga att se helheten och verka som generalist. Du har ett affärssinne, kommersiellt driv och är entreprenöriell i Din läggning. Du pratar/skriver engelska obehindrat

Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av att med egen entusiasm och förmåga utveckla och driva förändrings- och utvecklingsarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se