CLEANPIPE är ett fullserviceföretag inom AVA (avlopp, vatten och avfall). Företagets kunder är såväl kommunala som privata kunder med allt från slamsugning och högtrycksspolning, rörförband och transporter av farligt avfall. Bolaget har idag cirka 120 anställda i både Göteborg och Stockholm och ägs av börsnoterade industrigruppen INFREA AB (publ). Huvudkontoret för Cleanpipe Sverige ligger utanför Göteborg i Gunnilse.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Cleanpipe står inför en utvecklingsresa och söker nu, för verksamheten i Göteborg, en driven ledare som

Operations Manager

Som Operation Manager för CLEANPIPE bli du en nyckelperson för vår framgång att utveckla vår verksamhet och genomförande av våra tjänster. Du har i rollen ett full ut delegerat ansvar att driva, leda, samordna och utveckla CLEANPIPEs produktion i Göteborg. Uppdraget innebär att driva rationaliserings- och effektiviseringsarbete med avseende på vår operativa verksamhet samt att ditt tilldelade ansvarsområde följer bolagets verksamhetssystem, lagar, förordningar, praxis, mål och policys. Med uppdraget följer även ett fullt ut delegerat personalansvar samt ansvar för att planera fordon och materialförsörjning samt löpande uppföljning. Syftet med uppdraget är att du utvecklar en hållbar kostnadseffektiv struktur som stöds med hjälp av utvecklade digitaliseringsverktyg och rätt kompetens. I ditt ansvar ingår arbetsuppgifter så som:
• Affärs- och verksamhetsplanering
• Budgetplanering, rapportering och uppföljning
• Optimering av arbetssätt och resursutnyttjande
• Uppföljning av tid, material, personal m m
• Säkerställande av att arbete bedrivs enligt framtagen processtyrning
• Planering och uppföljning att arbetet bedrivs kostnadseffektivt
• Arbete med arbetsmiljö, brandskydd samt den yttre miljön
• Leda och utveckla din personal

Du leder en organisation som omfattar ca 80 personer varav du har 8 medarbetare som är dina direktrapporterande i roller som projektledning, trafikledning, orderläggning och personaladministration. Operations Manager ingår i CLEANPIPE Sveriges ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Den vi söker
Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteföretag som bygger på teknisk kompetens i kombination med leverans i projektform. Du har drivit och planerat tjänster med tydliga processer inklusive logistik och flöden i uppgifter. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med uttryckt och inarbetad produktionsledningsfilosofi enligt LEAN, 5s och ständiga förbättringar. Det är även meriterande om du är van att arbeta med digitala verktyg för planering och uppföljning. Då våra erbjudande kräver en säker maskin- och fordonspark ställs höga krav på din kompetens inom ekonomistyrning och planering inom produktion inkl kalkylering avseende investeringar. Arbetsmiljön är också krävande vilket medför att du har erfarenhet av att driva arbetsmiljöfrågor och säkerhetsfrågor för en trygg miljö i arbetet. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning alternativt har du en lång yrkeserfarenhet som givit dig god erfarenhet för uppdraget.

För att lyckas i detta uppdrag krävs att du i grunden är affärsorienterad och ser hela affären, har god förmåga att organisera och strukturera verksamhet, är prestigelös och trygg i ditt ledarskap. Då uppdraget innebär omfattande utveckling och förändring av verksamheten ställs höga krav på din förmåga att visualisera mål och driva förändringsaktiviteter uthålligt och metodiskt. Som person är du rak och tydlig, har lätt för att få folk med dig med förmåga att stödja och samtidigt ställa krav.

CLEANPIPE står nu inför en förändringsresa där din insats kommer att vara av stor betydelse för vår framgång. Vill du vara med på vår resa och skapa förutsättningar för vår framtid, då är du välkommen att sända oss din intresseanmälan.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren, tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2020-09-14. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se