SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Produktionschef

Vi söker för kunds räkning en Produktionschef. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna i våra två produktionsenheter. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Uppdraget är internationellt.

Du arbetar i dag i tillverkande industri och har flera års erfarenhet av att leda personal. Du har en god analytisk förmåga. Du är en modern ledare med ett tydligt ledarskap. Du har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker genomförda. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Placering i Jönköpings län.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Ulrika Danielsson tfn +46 702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se