Välkommen till Tidsam - Sveriges största tidskriftsleverantör!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör och vi ser till att konsumenterna får tillgång till fantastiska tidskrifter och magasin via dagligvaru- och servicehandeln. Både i fysiska butiker och via e-handel. Vi levererar tidningar till ca 5 500 återförsäljare runt om i landet och vårt sortiment innehåller såväl svenska som internationella tidningar. Sortimentet har många starka varumärken och en bredd som passar för både stora och små läsare. I Sverige säljs det tidningar till ett värde av 1,1 miljarder på ett år, ca 7 av 10 i åldern 9–79 år läser tidningar och hela 94 % läser på papper, endast 6 % digitalt. Det arbetar ca 155 personer på Tidsam, varav 44 personer på huvudkontoret i Stockholm och ca 100 st på distribunalen i Värnamo där tidningarna packas och levereras ut till butik. Vi har även 13 säljare i Sverige och 3 st.säljare i Norge. Tidsam ägs av Bonnier News AB, Egmont Publishing, Aller media och Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Tidsam har länge jobbat med 3PL avseende tidningar och har nu även påbörjat 3PL tjänster av andra produkter i varumärket Swedcirc. Swedcirc finns till för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika genom att ta ansvar för en del av de tjänster som oftast inte är kopplad till kärnverksamheten men som har stor betydelse för den totala köpupplevelsen. Förutsättningarna finns på plats och tillsammans ska vi bygga en 3PL-verksamhet med enkelhet och kvalitet som grund. Oavsett om det gäller lagring, förädling av varor eller distributionsuppdrag.

Läs mer om oss och våra produkter och tjänster på http://www.tidsam.se och http://www.swedcirc.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Tidsam söker nu till sitt nya affärsområde en drivande och engagerad

Sales Manager inom 3PL

Vad du kan förvänta dig:
Vi söker nu en driven och självgående affärsman som kommer att jobba med proaktiv försäljning. Du kommer att kartlägga befintliga och potentiella e-handels kunders behov av 3PL-lösningar för att sedan ha kundmöten där du presenterar företaget och identifierar kundernas behov/utmaningar.
Du ansvarar för kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader. Du kommer att ha ansvar för att din budget och att dina försäljnings- och lönsamhetsmål uppfylls, naturligtvis med stöttning från vårt 3PL team.

Vad vi förväntar oss:
Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet i en affärsroll inom logistikbranschen eller från ett större e-handelsföretag där du sedan tidigare har goda försäljningsresultat och är van att träffa beslutsfattare.
Du är bra på att kommunicera har lätt för att samarbeta, är kundfokuserad samt har förmåga att utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Vi erbjuder:
Du ges möjlighet att i vara med och bygga ett nytt affärsområde med trygga långsiktiga ägare.
Ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team. Möjlighet att utvecklas i en expansiv miljö, för rätt person finns möjlighet att på sikt få ett utökat ansvar.

Placeringsort:
Mälardalen med kontor i Stockholm alternativt hemmakontor

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson, tfn 070-88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se