Leverantör av utomhusdrömmar sedan 1929.
Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Hillerstorp tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hos oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några.

Hillerstorps Trä AB ingår i en koncern som ägs av MIDAQ AB.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Hillerstorps Trä är i en spännande utvecklingsfas och söker nu en

Inköpschef

Vi erbjuder en intressant möjlighet att vara med och bygga och utveckla ett inköpsteam för företaget. Vi har idag en fabrik i Hillerstorp, Kina och Rumänien. Vår ambition är att skapa en gemensam inköpsavdelning som kan planera, styra, leda och utveckla inköpsarbetet. Detta i syfte att nå optimala, konkurrenskraftiga och långsiktiga inköpsvillkor och relationer med våra leverantörer. Uppdraget innebär att samla och strukturera arbetet. Ditt uppdrag kommer att innebära både strategiska och operativa handlingar. Självklart arbetar du tillsammans och nära sälj- marknads- och inte minst produktutvecklingsavdelningen. Detta i syfte att säkerställa kravuppfyllnad, kapacitetsplanera och ge input till produktutveckling.

Du ansvarar för att tillsammans med inköpsteamet göra en strategisk plan och sätta mål för inköpsarbetet, både handlingsplan och aktiviteter på kort och lång sikt.

I rollen kommer du att rapportera till VD och ingå i företagets ledningsgrupp.
Placeringen är i Hillerstorp.

Din profil
Du har en relevant akademisk examen inom logistik/inköp eller motsvarande samt erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete, på en global marknad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med strukturerad Inköpsutveckling, tex Category Management. Branscherfarenhet är en fördel. Du har goda erfarenheter av ledarskap och en vilja och förmåga att bygga och motivera team. Självklart är du en duktig förhandlare. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Personlighetsmässigt är du en prestigelös teamspelare. Du är affärsmässig, analytisk och har en god förståelse för olika kulturer. Du är ödmjuk och villig att lära nytt samtidigt som du har ett högt driv.

Företaget är i en intressant utvecklingsfas. Det finns mycket att göra vilket innebär att det finns goda chanser till egen utveckling och att få vara med på en spännande resa.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag med egna produkter där färg, form och design är viktiga parametrar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se