SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Country Manager Sweden

Verksamheten som du kommer att ansvara för omsätter ca 1 miljard och har ca 400 anställda. De söker en ledare med god erfarenhet från tillverkande industri. I uppdraget ingår ansvar för såväl produktion som försäljning. I rollen leder du, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. Du förväntas vara en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare, samtidigt som du är en tydlig ledare. Placeringen är i Jönköpings län.

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Som ledare är Du lyhörd och kommunikativ och har stor förmåga att driva, utveckla och implementera arbetsmetoder och nå upp till fastställda verksamhetsmål. Vidare har Du lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner och affärer på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av affärer och möjlighet att tänka utanför givna ramar. Du har en god analytisk förmåga i grunden, en hög energinivå, drivkraft och med ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande, samt erfarenhet från tidigare uppdrag som VD alternativt försäljnings- eller divisionschef med intäkts- och kostnadsansvar. Du har en dokumenterad affärsmässighet. Du pratar/skriver engelska obehindrat.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se