Finncont grundades 1974 och är expert på lagrings- och transportlösningar som stödjer en cirkulär ekonomi. Vårt löfte, Kontinuitet, speglar kärnan i en cirkulär ekonomi, där produkter, komponenter, råvaror och värdet maximeras genom återvinning.

Vi vill att avfall sorteras rätt och fortsätter som nya råmaterial, därför utvecklar vi vår kompetens hela tiden och tillsammans med våra kunder finner vi lösningar för dagens och morgondagens problem. Vi skapar smarta lösningar inom miljö- och avfallshantering för bl.a. tillverkningsindustrin, fastighetsägare, kommuner och landsting samt jordbruk.

Utöver ett brett sortiment av produkter erbjuder vi våra kunder lösningar kring legotillverkning i vår fabrik, kontraktslösningar och skräddarsydda ensembler i vår Finncont Design Studio.
Finncont Environmental Products Oy är beläget i Lahtis, Finland. Finnconts fabrik ligger i Virrat, Finland. Bolaget är familjeägt och omsätter 320 miljoner kronor och har cirka 160 anställda. Den huvudsakliga kundkretsen är europeiska företag inom kemikalier, livsmedel och miljö.
Mer om Finncont på: http://www.finncont.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Finncont är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och söker därför en

Country Manager

Finncont har nu möjlighet att erbjuda ett spännande jobb som Country Manager i Sverige. Du är ansvarig för hela produktutbudet vilket täcker insamlings-, lagrings- och transportlösningar som stöder en cirkulär ekonomi. Som Country Manager ansvarar du för att behålla och utveckla befintliga affärer i linje med överenskomna mål samt skapa nya möjligheter för Finncont inom miljöområdet. Till din hjälp har du tre duktiga och erfarna säljare i Sverige samtidigt som du driver viss egen försäljning av våra Environmental Products (avfallshanteringsprodukter).

Kunderna för våra avfallshanteringsprodukter är bl.a. tillverkningsindustrin, kommuner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och fastighetsägare. Det är viktigt att vara med tidigt i processen och arbeta via olika influencers som t.ex. arkitekter. Kunderna inom transportlösningar av kemikalier finns främst inom jordbruket.

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och utveckla Finnconts verksamhet i Sverige. Du har gärna tidigare erfarenhet av liknande miljöproduktförsäljning och ett nätverk på den svenska marknaden. Du är en ledare och har arbetat med teknisk försäljning, rådgivning eller projektförsäljning tidigare inom B2B. Erfarenhet av långa säljcykler på över ett år samt förhandlingserfarenhet är ett något vi värderar högt. Du arbetar med en helhetssyn av kundens processer, vilket ställer hög efterfrågan på din tekniska kompetens och lyhördhet.
Placeringsort kan vara i mellan Göteborg- Jönköping-Stockholm eller lite söder om denna linje i Sverige. Arbetet kräver regelbunden resa i Sverige, ca 3 dagar i veckan.

Som person är du entreprenöriell, kundfokuserad och resultatdriven. Du gillar att göra affärer och nå dina mål. Att vara strukturerad och analytisk är också viktigt i denna roll. Du lyssnar på dina kunder och kollegor för att kunna fatta rätt beslut. Slutligen önskar vi en person som är social, coachande och entusiasmerande.

Som ledare är du målmedveten, aktiv och synlig i hela organisationen. Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Din förmåga att skapa en presterande kultur är av stor betydelse. Du har förmågan att bygga och behålla starka lönsamma kundrelationer och leder andra genom att vara en förebild.

Finnconts värderingar är Miljöansvar, Säkerhet, Innovativa, Kunskap, Smarta lösningar och Omtänksamhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med produkter som förbättrar miljön.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se