Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 550 miljoner och har ca 260 anställda vid våra fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Nordamerika och Ryssland.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Rottne Industri söker nu en

Konstruktionschef

I uppdraget har Du både det operativa och strategiska ansvaret för produktstrategierna och att utveckla våra produkter. I utvecklingen av nya produkter är det, för oss, av stor vikt att vi kan marknaden och känner våra kunders behov. Vi ser därför det som självklart att Du som ansvarig för utvecklingen av produkterna har ett stort intresse av våra kunder och marknaden. Det är där vi hittar inspirationen. Förutom konstruktion av nya produkter ansvarar du för områdena mekanik, hydraulik, styr och mätsystem/el, experiment och dokumentation. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Tjänsten innebär ansvar personalansvar för ett 20-tal medarbetare. Främst i uppdraget är att leda och fördela arbetet för produktutvecklingen. Du verkar för avdelningens tillväxt, resultat och utveckling, i det ingår att avdelningen ska vara effektiv och lönsam. Du har ett stort teknikintresse och god marknadsförståelse samt insikt i helheten.

Du bör ha erfarenhet av:
- ledningsarbete i en R & D organisation med internationell verksamhet
- strukturerat R & D arbete från planering till genomförande
- arbete med datorstöd i utveckling – CAD etc.
- arbete med många och varierande kontaktytor

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har följande personliga egenskaper:
- hög social förmåga
- analytisk och strukturerad
- kvalitetsinriktad
- engagerad, arbetsam och uthållig
- innovativ
- lyhörd, öppen och nyfiken

Vi efterfrågar ingenjörsexamen med inriktning maskin eller motsvarande. Vi ser också gärna att du har en marknadsinriktning. Du ska kunna utföra Ditt jobb på svenska och engelska. Vi ser gärna att Du är bosatt eller beredd att bosätta dig i regionen samt att Du har resvana och en positiv inställning till resor i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med
Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se