Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel som gör livet bättre för människor varje dag. Med många års erfarenhet och en fantastisk utveckling är Attends ett globalt bolag med hög teknisk nivå. Attends ingår i Domtar Corporation, ett amerikanskt börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Centrum för utveckling, produktion och distribution av våra produkter finns i Aneby.
Ett inkluderande arbetsklimat gör Domtar Personal Care till ett bättre företag. Vi värdesätter en arbetsplats som för samman människor från olika kulturer och med olika erfarenhet, kunskap och perspektiv. Företaget har idag 350 medarbetare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker en

HR Manager

Attends söker en HR Manager till enheten i Aneby. Ett intressant uppdrag i en internationell och högteknologisk miljö. Vi arbetar på ett modernt och nytänkande sätt med HR och vi har kommit långt med att implementera och utveckla företagets HR processer. Din uppgift blir att forsätta vidareutveckla och driva HR arbetet framåt. Attends vill även i framtiden vara en intressant arbetsgivare vilket gör HR uppdraget viktigt. Du kommer i rollen att rapportera till Vice President Finance & Administration samt i matris till platschefen i Aneby. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp i Aneby samt ledningen för säljorganisationen i Norden. Inom HR Europa finns ett välutvecklat samarbete där du får delta i utformning och implementation av koncerngemensamma processer och policy´s för både Europa och Globalt. I ansvaret ingår HR avdelning, lön och reception, vilket innebär ett personalansvar på 5 personer.

Du har en strategisk övergripande roll samtidigt som du stödjer chefer på en mer operativ nivå, vid bl.a. rekryteringar, förhandlingar, omorganisationer, rehab, kompetensutveckling, successionsplanering och i företagets koncerngemensamma processer. I uppdraget ingår även ansvar för vår interna kommunikation. Du medverkar vid framtagande av budget och strategier inom HR. I din övergripande roll förväntas du arbeta proaktivt med att utveckla processer inom bolaget och ge HR-support till våra medarbetare för att vårt företag ska nå ökad framgång.

Erfarenhet och kompetens:
• Högskola/Universitetsutbildning inom HR, eller motsvarande
• Minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och erfarenhet av chefsstöd från tillverkningsindustri
• Erfarenhet av organisations- och ledarskapsutveckling
• Hög kompetens inom arbetsrätt
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Förståelse för produktionsverksamhet och helheten i ett företag

Personliga egenskaper:
• Starkt affärsmannaskap och kundfokus
• Tydligt eget ledarskap kombinerat med ett stort personligt ansvarstagande
• Kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare med förmåga att samarbeta med alla delar av organisationen
• Intresserad av och tycker om att utveckla sig själv, verksamheten och våra medarbetare
• Engagerad, öppen och entusiastisk med hög integritet

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn +46 702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan, på engelska, snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se