Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varbergs kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen drygt 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, gas, energioptimering, bredband, belysning, internettjänster och energilösningar (laddinfrastruktur och solcellspaket). Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Som elleverantör säljer vi el till dig under namnet VIVA, vilket står för vind, vatten och sol – tre rena och förnyelsebara energikällor. Läs mer på http://www.varbergenergi.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Vi söker en driven kund- och affärsorienterad

Marknadschef

Varberg Energi står inför en spännande tillväxtresa inom sina affärsområden och vill där vara en ledande aktör när det gäller hållbarhet och innovationsförmåga.

Tjänsten
Som Marknadschef kommer du att leda vår försäljnings- och kundserviceorganisation samt marknadsavdelningen.
Till din hjälp har du två direktrapporterande chefer, en för kundserviceorganisationen och en för försäljningsorganisationen dessutom har du tre mycket duktiga medarbetare i din marknadsorganisation som rapporterar direkt till dig, totalt är ni 23 personer.

Du förändrar och utvecklar organisationen för fortsatt ökad försäljning av el, gas, bredband, fjärrvärme samt IT- och energitjänster till nya och befintliga privat- och företagskunder. Som Marknadschef säkerställer du att vår kundserviceorganisation kan hantera alla typer av kundärenden och levererar en mycket hög servicenivå till våra kunder. Du har ett direkt ansvar för marknadsbudskap och för att organisera vår interna marknadsavdelning. Att utveckla och stärka företagets varumärken och dess positioner är en viktig del av ditt arbete.

Du rapporterar till VD:n för Varberg Energi och ingår och medverkar aktivt i ledningsteamets arbete.

Profil
Vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet av liknande position i samma eller närliggande branscher. Du är starkt marknads- och kundinriktad och van vid att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag.

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring/sälj eller motsvarande relevant utbildning/erfarenhet. Du drivs av att göra goda affärer och att leda din avdelning mot uppsatta mål och resultat. Du har också en dokumenterat god ledarkompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva en liknande organisation. Som ledare är du trygg och du har en mycket god förmåga att utveckla team och coacha dina medarbetare.

Vi erbjuder dig
En utmanande och dynamisk tjänst i ett mer lättrörligt energibolag med stor förändringshöjd och med trygga ägare. Bolaget arbetar mot ett högre syfte, att optimera vårt bidrag till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling, dess DNA – Hållbarhet och Innovation.

Placeringsort:
Varberg

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson, tfn 070-88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se