HangOn är ett expansivt familjeföretag som är marknadsledare i sin nisch. Vi är en partner som hjälper kunder hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering i samband med industriell lackering. Vi har egen produktutveckling och tillverkning. Våra produkter distribueras i över 40 länder med en årsomsättning om 240 MSEK och exportandel på 80%.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Till ekonomifunktionen i en internationell koncern söker vi en

Ekonomichef


HangOn är ett familjeägt bolag med en platt och prestigelös organisation. För oss är titlar oviktiga, vi samarbetar, oavsett position, för att uppnå bästa resultat. Du förstår nog att innehållet i tjänsten är vad andra kallar en ”ekonomichef”. Som ansvarig för bolagets ekonomi har du en nyckelroll i vår organisation. Vi växer och behöver nu utöka vår organisation, vilket gör att tjänsten är ny, så du får vara med och forma innehållet.

Uppdraget
Vi ser att uppdraget i stort kommer att handla om månads- och årsbokslut, koncernkonsolidering, support i ekonomiska frågor till våra dotterbolag, controlling, stöd gentemot vår produktion med kalkyler och analyser samt ansvar för affärssystem och IT-stöd. I rollen finns även ett övergripande ansvar för lön och administration. Det är viktigt för oss att du har ett intresse för helheten och är engagerad i vår business. Du kommer att arbeta nära VD och utforma tjänsten efterhand.

Erfarenhet
Vi söker en driven ekonom med erfarenheter av såväl operativ som strategiskt arbete inom ekonomi (controlling och affärsutveckling), gärna från tillverkande företag. Du har hög integritet och god förmåga att självständigt bolla olika typer av frågor med övriga medarbetare i organisationen. Vidare är du noggrann, analytisk och på samma gång flexibel. Samtidigt har du en god pedagogisk ådra som gör att du kan göra det svåra enkelt. Du trivs att arbeta tillsammans med och leda andra. I ditt ledarskap är du kommunikativ, involverande och prestigelös.

Utbildningsmässigt har du en högskoleutbildning inom ekonomi kompletterad med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda ledaregenskaper och bygger ditt ledarskap på förtroende och involvering. Du har ändamålsenliga IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö.
I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se