Bolaget är en koncern, med huvudkontor placerat i västra Sverige, och är ett starkt varumärke som utvecklar, tillverkar och levererar produkter för en internationell marknad.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Bolaget är i en stark expansion med stora utmaningar och söker därför en ny

Styrelseledamot
med uppdrag som styrelsens ordförande i Revisionsutskottet

Bolagets styrelse har för avsikt att inrätta ett Revisionsutskott. Ny styrelseledamot har ansvar för styrelsens Revisionsutskott. Syftet är att styrelsen skall ha en fortlöpande trygghet och bevakning av hur bolagets rapportering genomförs och förvaltas. Styrelsen skall erhålla säkerställd information och hållas uppdaterad om hur revisionen fortlöpande sköter sin uppgift.

Vi söker dig med erfarenhet från ledande befattning inom revision och/eller ekonom i uppdrag så som CFO och Ekonomichef. Krav är att ledamoten har redovisnings- och revisionskompetens. Du har verkat i börsnoterat bolag och är väl förtrogen med de legala krav som ställs på noterade bolag.

För mer information om uppdraget:
Kontakta FINNVEDEN EXECUTIVE, rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se