STAPPERT är en ledande Europeisk distributör av rostfria stålprodukter med tillhörande serviceverksamhet. STAPPERT gruppen omsätter 450 Miljoner Euro med 870 anställda i 11 länder. Gruppen ägs av den franska stålkoncernen Jacquet Metal Service som är noterat på Paris-börsen. STAPPERT Sverige har mer än 30 anställda med lager och produktion i Älmhult samt säljkontor i Norrköping, Kungsbacka och Malmö.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker nu en affärsdriven

Inköpschef

STAPPERT är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en inköpschef som vill vara med och utveckla företaget till nästa nivå. Vi erbjuder dig utmaningen att leda den strategiska inköpsfunktionen med fokus på att säkerställa samt utveckla vår material- och leverantörsbas utan att kompromissa lönsamhet, kundrelationer eller kvaliteten på den färdiga produkten.

Dina ansvarsområden omfattar avtals- och prisförhandlingar, operativt inköp, bidra med utveckling av övergripande strategi inom bolaget, supportera verksamheten med att utveckla och styra en leverantörsbas mot högt uppsatta mål för leverans-, service-, kvalitets- och kostnadsnivå. Optimera lagernivåer med hänsyn till tillgänglighet och totalkostnad. Du kommer även att fungera som stöd till säljavdelningen. Till din hjälp har du en person som rapporterar till dig och du rapporterar själv till VD. STAPPERT verkar i en internationell miljö och resor inom Europa förekommer. Vi föredrar placeringsort Älmhult men är öppna för alternativ då främst försäljningskontoren i Malmö och Kungsbacka.

Du bör ha en akademisk examen inom logistik/inköp eller liknande alt. motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års kommersiell arbetslivserfarenhet och en branschkunskap inom stål och logistik. Vi vill att du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska (verbalt och skriftligt). Vi värderar egenskaper som affärsmässighet, driv, prestigelöshet och ledarförmåga. Vi tror att du äger en kreativitet och har en hög nivå av social kompetens.

Vi erbjuder en möjlighet att vara med på en intressant utvecklingsresa.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se