Tidsam är Sveriges största leverantör av tidskrifter med ett sortiment om ca 400 titlar som säljs via ca 6500 återförsäljare. Vi jobbar med starka varumärken som Amelia, Elle, Bilsport, Hänt Extra, King, Illustrerad Vetenskap och Kalle Anka & Co. Återförsäljarna är de stora dagligvaru- och servicehandelskedjorna men även fristående butiker. 2018 omsatte våra tidskrifter ca 1,2 miljarder kronor i konsumentledet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Distribunalen, där vi packar närmare två miljoner tidskrifter varje vecka, är placerad i Värnamo. Tidsam omsätter ca 385Mkr, har ca 160 medarbetare och ägs av de fyra förlagen Egmont Tidskrifter, Aller Media, Albinsson & Sjöberg och Bonnier Tidskrifter. Tillsammans arbetar vi för att nå den vision som styr allt vårt arbete: Tidskrifter för alla. Överallt. Tidsam har länge jobbat med 3PL avseende tidningar och har nu även påbörjat 3PL tjänster av andra produkter. Läs mer om oss och våra produkter, dvs tidskrifter på http://www.tidsam.se.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Tidsam söker till Värnamo en entreprenörsdriven person som

Affärsområdesansvarig 3PL

Vad du kan förvänta dig:
Du är ansvarig för att utveckla det nya affärsområdet avseende 3PL på Tidsam. Du ansvarar för prospektering, kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader. Du kommer att ha ansvar för att dina egna och affärsområdets försäljnings- och lönsamhetsmål uppfylls.
Du har bl.a. ansvar för att:

• Driva affärsplanearbetet och fortsätta utveckla affärsplanen för affärsområdet
• Sätta tydliga aktiviteter för affärsområdet
• Kartlägga befintliga och potentiella kunders behov av 3PL lösningar via telefon och kundmöten där du presenterar företaget och identifierar kundernas behov/utmaningar
• Analysera kundens behov/utmaningar själv eller tillsammans med kollegor och presentera lösningar och offerter samt delta i kommersiella möten med kunderna
• Ha en bra kontakt med nyckelpersoner hos kunderna som deltar i beslutsprocessen
• Leda försäljningen till befintliga och nya kunder inom affärsområdet.

Vad vi förväntar oss:
Vi tror att du har en bakgrund inom 3PL eller e-handel och gillar det entreprenöriella och att få ta ansvar. Du är en tydlig och målinriktad person, en lagspelare med förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare och övriga intressenter.
Du är strategisk och ser helheten men har också förmåga att arbeta hands-on och får saker gjorda. Du har förmåga att bygga förtroende och agerar pedagogiskt inom den egna organisationen.
Affärsmannaskap, Handlingskraft och Ledarskap sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vi erbjuder:
Du ges möjlighet att i vara med och bygga ett nytt affärsområde med trygga långsiktiga ägare.
Ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team. Möjlighet att utvecklas i en expansiv miljö, för rätt person finns möjlighet att på sikt få ett utökat ansvar.

Placeringsort:
Värnamo

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson, tfn 070-88 11 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se