Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga!

De senaste tio åren har Blåkläder tredubblat omsättningen. I våra fabriker producerar vi idag hela 90% av vårt totala sortiment. Vi har 15 dotterbolag och sammanlagt 350 medarbetare. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete, från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Vi fortsätter att växa kraftigt och söker därför fler som vill sätta sina avtryck runt om i världen! Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag, det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten. Välkommen till Svenljunga, här börjar din nya resa ut i världen!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en kommunikativ och affärsdriven

Business Development Manager

Blåkläder är ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag och det speglas väl i vår kultur och våra värderingar. Vi gillar i grunden att hålla det enkelt, kamratligt, ödmjukt och prestigelöst.

Tjänsten
Som Business Development Manager kommer du vara delaktig och drivande i den tillväxtresa Blåkläder är ute på. Du kommer att agera som intern projektledare för olika typer av projekt som har strategisk betydelse för vårt erbjudande. Du kommer att stötta våra dotterbolag i olika typer av marknadsfrågor som till exempel segmenteringsstrategi, avtalsförhandlingar och produktsortiment. Du kommer även att vara en resurs vid expansion på nya marknader, vilket till exempel kan avse marknadsrapport, konkurrentanalys och produktanalys. Du kan också komma att ansvara direkt för vissa kunder och dess avtal.

Som Business Development Manager rapporterar du till VD. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Svenljunga.

Profil
Du är en driven person som trivs med både strategiska och operativa utmaningar. Du är ansvarstagande, kommunikativ, prestigelös, jordnära och har mycket god förmåga att skapa förtroende.

Vi vill att du har starkt affärsmannaskap. Du kan analysera och förstå affären ur flera perspektiv såsom det strategiska, långsiktiga och lönsamhetsmässiga. Du har ett tydligt eget ledarskap kombinerat med ett stort personligt ägarskap. Du är en lösningsorienterad lagspelare med förmåga att samarbeta med alla delar av organisationen.

Vi tror på prestigelöshet, affärsmässighet och ett stort engagemang som framgångsfaktorer i denna roll. För rätt person finns goda möjligheter till att utvecklas tillsammans med företaget.

Utbildningsmässigt har du relevant utbildning på universitet eller högskola kompletterad med minst 5 års väsentlig arbetslivserfarenhet. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Eftersom vi är ett internationellt företag utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska (gärna ett tredje språk) i såväl tal som skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se