Bolaget omsätter ca två miljarder SEK och har 2000 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Servicechef

Uppdraget
I rollen som Servicechef ansvarar du för att leda och utveckla hela underhålls- och serviceverksamheten som består av ca 150 personer. Du driver och utvecklar verksamheten med konkreta handlingsplaner och tydliga mål samt säkerställer ett säkert och effektivt arbetssätt.

Tyngdpunkten i rollen ligger i förändrings- och förbättringsarbete så att underhåll blir kostnadseffektivt och affärsmässigt. Vidare skapar du förutsättningar för ett gott samarbete mellan drift och verkstäder och bidrar aktivt i koncernens ledningsgrupp. Du säkerställer att organisationen har en kontinuerlig teknik- och kompetensutveckling.

Du förväntas ta en mycket aktiv roll i att utveckla rutiner, processer och arbetssätt. Vidare stöttar och utvecklar du verksamheten genom skapande av relevanta operationella och finansiella nyckeltal och uppföljningar, samt driver aktivt förbättringar så att verksamheten kontinuerligt utvecklas i rätt riktning.

Profil och personliga egenskaper
Du har gedigen erfarenhet av ledarskap och vana att överföra kunskap, motivation och engagemang till dina medarbetare på ett positivt sätt. Du är van att arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat och målinriktat sätt. För att lyckas i rollen är uppföljning och kommunikation naturliga inslag i ditt ledarskap.

Starka ledaregenskaper är något som värdesätts högt i detta uppdrag. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar, samtidigt som du vågar ställa krav. Att hålla en hög kvalitet och kundnöjdhet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är lösningsorienterad, nyfiken, strukturerad och gillar att arbeta proaktivt. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Du har en bakgrund från större eller medelstort företag, gärna inom produktion, service eller underhåll. Erfarenhet från fordonsbranschen och servicemarknadssidan är starkt meriterande, gärna från något större fordons- eller bussföretag.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se