Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 32 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. http://www.trelleborg.com
Enheten i Forsheda utvecklar, tillverkar och säljer gummiblandningar och består av ca 65 anställda (ca 50 arbetare och 15 tjänstemän).

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Trelleborg Mixing i Forsheda söker nu en

Produktionschef

Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter är att ansvara för all produktion, produktionsteknik, underhåll samt fastighetsrelaterade frågor. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocessen. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. Du förväntas driva och följa upp arbetet lokalt på siten. Ditt ansvar är att coacha och leda medarbetarna. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Det är avgörande att företaget har en fortsatt utveckling av en kostnadseffektiv produktion. I produktionen finns 40-tal medarbetare som rapporterar direkt och indirekt till dig. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Erfarenhet/kravprofil
• Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av problemlösning, chefskap och möjlighet att tänka utanför givna ramar.

• Du jobbar i dag i tillverkande industri, gärna från en internationell miljö och har flera års erfarenhet av att leda personal.

• Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med produktionstekniska frågor och har en hög teknisk förståelse.

• En god analytisk förmåga i grunden, men samtidigt är en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring. Organisationen utgår från ett lagbaserat arbetssätt och det är nödvändigt att ledarskapet bygger på samverkan och delegering.

• Du pratar/skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är Du är en god kommunikatör, har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se