SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning

Ekonomichef

Företaget är ett mindre tillverkande bolag med egna produkter som ingår i en koncern. Omsätter ca 50 miljoner.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef ansvarar du för att säkra och effektivisera företagets administration och ekonomiredovisning. I din roll ingår även att arbeta med företagets verksamhetsplanering, prognoser, kostnadsuppföljning samt investeringskalkyler. Du stöttar den operativa verksamheten, genom ekonomiska analyser och uppföljningar men är också proaktiv och föreslår förbättringar så att nyckeltalen hela tiden utvecklas i rätt riktning. Du blir ett stöd till VD i utveckling av verksamheten. Till din hjälp har du en person som ansvarar för den löpande redovisningen. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vem är du?
Den vi söker är civilekonom eller motsvarande och har ett antal års erfarenhet från en liknande position, i ett tillverkande företag, alt. controllerbakgrund ifrån ett större företag. Du är strukturerad, resultatinriktad, har en analytisk blick samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor är det meriterande. Du är prestigelös och gillar att arbeta i ett bolag som vill växa och värdesätter snabbhet och effektivitet. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Företaget erbjuder dig en nyckelroll med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB.
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se