Nevotex är med lång historia i bagaget och gedigen kunskap inom branschen, en av Norra Europas ledande grossister av material till inrednings- och stoppmöbelindustrin. Vi erbjuder ett brett utbud av textilier, konstläder, möbelhudar och tillbehör. Moderbolaget finns i Nässjö men vi har även verksamhet i Norge, Danmark, Finland, Estland och Litauen. Nevotex är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Innovation, profession och engagemang är viktiga ledord för oss inom koncernen. Vi är totalt 150-talet kollegor som tillsammans driver och utvecklar företaget för att fortsätta lämna avtryck made by Nevotex.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Supply Chain Manager

Det är en ny roll där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla vårt företag inom detta område. Du får ett koncernövergripande ansvar för inköp, planering, produktion, lager och leverans. Det handlar om att skapa effektivitet i vårt logistiska flöde genom alla processer. Ditt ansvar är att säkerställa att processer och rutiner är optimerade samt att ett aktivt förbättrings- och rationaliseringsarbete bedrivs inom området.

Tillsammans med våra leverantörer tillser du att vi har effektiva avtal och att de uppfyller våra krav på kvalitet, leveransförmåga och kostnadseffektivitet. Vidare ansvarar du för att tillsammans med platschefen, i vår produktionsenhet i Narva, skapa en modern och effektiv produktion. Du äger ansvaret för hela processen från inköp till utleverans. Du ska tillsammans med lagerchef säkerställa hög logistisk effektivitet i vårt nybyggda lager.
Till din hjälp finns ett 75-tal medarbetare varav 4 direktrapporterande. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Profil
Du har några års ledarerfarenhet av liknande chefsuppdrag och har genomfört större utvecklingsprojekt inom logistik tidigare. Du har god kunskap om kvalificerat inköp ifrån Europa och Asien. Du har god insikt och övergripande kunskap inom produktion, logistik och Supply Chain och har erfarenhet av att hantera och utveckla lösningar inom Supply Chain.

Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är Du en god ledare och kommunikatör, Du har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Du har som person en stor integritet och en trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang.

Utbildningsmässigt har du förmodligen en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom logistik, kompletterad med väsentlig arbetslivserfarenhet. Eftersom vi är ett internationellt företag utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se