Finnveden Executive hjälper människor och företag att lyckas! Bolaget som har sitt ursprung i Småland startade år 1984 och är idag en ledande aktör inom executive search och rekrytering av chefer och strategiska specialister för näringslivet i Sverige. Finnveden Executive består av delägare i ”true partnership” och vi drivs av ett starkt personligt engagemang. Vi tar personligt ansvar för hela upplägget och leveransen i varje projekt. Att få kandidater och kunder att lyckas är personligt för oss. Våra kontor finns i Jönköping, Värnamo, Göteborg och Stockholm. Läs mer på: http://www.finnvedenexecutive.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en ansvarstagande och självgående

Team Service Coordinator

Som Team Service Coordinator ansvarar du för samordning samt ordning och reda i vår verksamhet. Du har ett operativt ansvar för att utveckla kommunikationen i digitala kanaler. Du är en mycket viktig support till oss delägare i stort och smått. Du sköter stora delar av det administrativa arbetet kring våra uppdrag. Du kommer även ansvara för del av kommunikation med leverantörer och kandidater samt sammanställa underlag som underlättar för oss i våra processer.

Du kommer att vara vårt stöd och support i en varierande och dynamisk miljö. Rollen är bred och mångfacetterad. Du kommer på uppdrag av oss delägare självständigt arbeta och driva utvecklingsprojekt inom kommunikation, rekrytering, IT och administration. Rollen innehåller också en hel del traditionell administration. Då våra uppdragsgivare och kandidater förväntar sig resultat på högsta nivå är det viktigt att allt i våra leveranser möter och överträffar dessa förväntningar. Därför är kvalitetssäkring, uppföljning och noggrannhet viktiga delar i uppdraget.

Vi delägare är alla drivna entreprenörer med ett starkt driv att leverera i en resultatkrävande bransch. Samtidigt som vi uppfyller våra kunders krav sätter vi ett stort värde i att ha roligt tillsammans. Då vi delägare är olika som personer vill vi att du blir en femte personlighet hos oss.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med ett genuint intresse för service och som tycker om att vara den serviceinriktade samordnaren som håller ihop en utspridd grupp av människor. Du är snabb, noggrann och ordningsam. Du är den som hellre tar tag i saker och söker en lösning än avvaktar. Människor som möter dig beskriver dig som social, driven, strukturerad och trygg i dig själv.

Viktiga egenskaper:
• Handlingskraftig och självgående, ser du saker som behöver fixas gör du det.
• Social och kommunikativ, du tycker om att ha att göra med människor och du är inte rädd för att prata med människor istället för att mejla.
• Noggrann, du har en naturlig dragning åt det strukturerade och ordningsamma hållet.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kompetensprofil
Du har erfarenhet av administration och service och är van vid att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att ha jobbat med hemsidor och hanterat olika digitala program/verktyg kopplat till detta. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Utbildningsmässigt har du en högskoleutbildning inom HR, ekonomi eller kommunikation, alternativt annan utbildning kompletterat med relevant yrkeserfarenhet.

Kontaktuppgifter och ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Martin Dambergs, tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se