Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 8,2 miljarder kronor och cirka 5 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Om Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft, data och telekom, samt har egna elektromekaniska verkstäder. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4000 MSEK och vi är nästan 3 000 medarbetare.

Läs mer på assemblin.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Assemblin El Jönköping söker nu en

Filialchef

Som filialchef är dina huvudsakliga uppgifter att leda genom andra, utveckla och expandera organisationen samt ansvara för personal, försäljning, ekonomin och resultat. Assemblin El erbjuder installation, service och underhåll inom el, elteknik, säkerhet, brand och data/telecom för fastigheter, anläggningar och industrier. Du rapporterar till regionchefen, du ingår i den regionala ledningsgruppen där du samverkar med övriga filialchefer samt ekonomi/HR/ Verksamhetsutveckling.

Dina arbetsuppgifter:
• Du skall leda vår filial i Jönköping med ambition att vi skall växa på orten. Du ansvarar för ett 80-tal medarbetare, fördelat på elektriker och projektledare.
• Du är aktiv ute hos befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du bearbetar även nya och potentiella kunder/marknader. Till din hjälp finns även offertansvarig i regionen.
• Du följer noggrant upp att pågående projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan samt månar om att kunderna är nöjda.
• Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna på filialen är en viktig uppgift för dig.
• Ansvara för arbetsmiljö, miljö och kvalitet. Vi är ISO-certifierade vilket ger ett gediget stöd för dessa ansvarsområden
• Du ansvarar för att skapa strategiplaner och operativa/taktiska mål samt att följa upp dem kontinuerligt.

Din bakgrund/personlighet:
• Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från branschen, gärna med en utbildning med teknisk inriktning El.
• Vi ser att du har haft ledande befattningar i några år med både personal-, budget- och resultatansvar.
• För att lyckas i rollen krävs erfarenhet och intresse av att driva försäljning. Du har fokus på att bygga kundrelationer samt driva sälj-, anbuds- och förhandlingsprocesser.
• Du har kalkyl- och förhandlingsvana.
• Du är en god säljare och entreprenör som drivs av mål och resultat.
• Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
• Assemblin arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/4PS och vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper.
• Affärsorienterad, analytisk, kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd och social är några utmärkande drag som du har som person.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se