Intigena Nordic AB är ett medelstort företag i södra Sverige (Mörarp). Från och med den 24 november 2015 är vi 100% ägda av Intigena Beteiligung GmbH (KM Mahnke Group) och koncernen omsätter ca 4 miljarder kronor. Intigena Nordic har cirka 52 anställda och omsatte 119 miljoner kronor 2018.

Vår verksamhet är produktion av trosskydd till andra varumärken. Vi är mycket exportorienterade, drygt 90% av våra produkter levereras utanför Sverige. Du hittar produkter från vår fabrik både i och utanför Europa, i många butiker.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Intigena är i en spännande fas med tillväxt och söker därför en

Produktionschef

Du erbjuds en intressant och varierande roll och kommer att kunna vara med och påverka utvecklingen på Intigena Nordic.

Tjänsten
Produktionschefen har det övergripande ansvaret för produktionen på anläggningen och tjänsten ingår i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD.

Till ansvarsområden hör bl.a.:

• Personalansvar för medarbetarna inom ansvarsområdet
• Driva förändringsarbete för ökad produktivitet
• Rapportering och uppföljning av nyckeltal
• Utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalité
• Arbetsmiljö och säkerhetsfrågor är högt prioriterade
• Ansvar för omkostnadsbudget

Din profil
Dina personliga egenskaper är självklart viktiga eftersom du som produktionschef blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av en produktionsledande befattning, från en tillverkande industri. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flerårig erfarenhet av att leda personal, gärna i en mångkulturell verksamhet. Du har ett coachande förhållningssätt och är bra på att motivera andra för att nå bästa resultat. Din tekniska förståelse är mycket god.

Vi är öppna för en person som har ett liknande uppdrag men som söker en tjänst där man kan vara med och påverka mer. Du kan också vara en person som vill ta nästa kliv i din karriär och idag arbetar som produktionsledare.

Utbildningsmässigt har du förmodligen en bakgrund som högskole- eller civilingenjör, alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet.

Vi erbjuder dig
En anställning i ett familjärt företag med stor framåtanda där samarbete ligger högt på listan över saker vi värdesätter.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se